Rea!

Derma E Sensitive Skin Cleanser 175 ml

  • Känslig hud
  • Rengöringsmjölk
  • 175 ml

Derma E Sensitive Skin Cleanser är en mild rengöringsmjölk speciellt utformad för personer med känslig hud. Med sin skonsamma formula tar den effektivt bort smuts, olja och makeup utan att torka ut huden. Produkten kommer i en praktisk förpackning på 175 ml, vilket gör den perfekt att använda både hemma och på resan. Ge din hud den omsorg den förtjänar med Derma E Sensitive Skin Cleanser.

200.00kr

  • ✅ Mild rengöringsmjölk för känslig hud.

  • ✅ Innehåller naturliga ingredienser som lugnar och återfuktar huden.

  • ✅ Tar effektivt bort smuts, olja och makeup.

  • ✅ Fri från parabener, sulfater och syntetiska dofter.

  • ✅ Dermatologiskt testad och rekommenderad för känslig hud.

Beskrivning

Derma E Sensitive Skin Cleanser - En mild och effektiv ansiktsrengöring för känslig hud

Derma E Sensitive Skin Cleanser är en populär ansiktsrengöring som är speciellt utformad för att passa känslig hud. Denna rengöringsmjölk är skonsam nog att användas dagligen utan att irritera eller torka ut huden. Med sin unika formula tar den effektivt bort smuts, olja och makeup samtidigt som den lämnar huden mjuk och återfuktad.

Fördelar med Derma E Sensitive Skin Cleanser

- Mild och skonsam: Denna rengöringsmjölk är fri från hårda kemikalier och parfymer som kan irritera känslig hud. Den är dermatologiskt testad och passar även personer med allergier eller överkänslighet. - Effektiv rengöring: Trots sin mildhet är Derma E Sensitive Skin Cleanser kraftfull nog att avlägsna smuts, olja och makeup från huden. Den rengör porerna på djupet och lämnar huden fräsch och ren. - Återfuktande: Formulan innehåller naturliga ingredienser som hjälper till att återfukta och lugna huden. Efter användning känns huden mjuk och återfuktad utan att kännas stram eller torr. - Ekologiskt och hållbart: Derma E är ett märke som värnar om både din hud och miljön. Deras produkter är tillverkade med naturliga och ekologiska ingredienser och är inte testade på djur. Förpackningen är också återvinningsbar.

Hur använder man Derma E Sensitive Skin Cleanser?

Användning av Derma E Sensitive Skin Cleanser är enkel. Applicera en liten mängd rengöringsmjölk på fuktad hud och massera försiktigt in i ansiktet och halsen. Skölj sedan av med ljummet vatten och klappa huden torr med en handduk. För bästa resultat rekommenderas att använda rengöringsmjölken både morgon och kväll som en del av din dagliga hudvårdsrutin.

Varför välja Derma E Sensitive Skin Cleanser?

Derma E Sensitive Skin Cleanser är det perfekta valet för dig med känslig hud som behöver en mild och effektiv rengöring. Dess skonsamma formula tar bort smuts och makeup utan att irritera eller torka ut huden. Med naturliga och ekologiska ingredienser är den också ett hållbart val för både din hud och miljön. Ge din hud den omsorg den förtjänar med Derma E Sensitive Skin Cleanser!

Ytterligare information

Varumärke

Derma E

Butik

Apohem

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Derma E Sensitive Skin Cleanser 175 ml”

Ibuprofen

★★★★★
Otroligt stort utbud av Ibuprofen. /M
- Mona

Mycket läkemedel

★★★★★
Snabb leverans av receptfria läkemedel trots Corona tider! Tack
- Johan.S

Vi är jätte nöjda

★★★★★
Kunde välja mellan många febertermometers och priser.
- Emilia
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram