Derma E Sun Defence Mineral Sunscreen SPF30 Baby 113 g

  • Naturligt
  • Solskydd
  • Barnvänligt

Derma E Sun Defence Mineral Sunscreen SPF30 Baby är en naturlig solkräm som ger ett effektivt solskydd för barn. Med en SPF på 30 skyddar den barnets känsliga hud mot skadliga UV-strålar. Krämen är speciellt framtagen för barn och är skonsam och mild mot huden. Den innehåller inga skadliga kemikalier och är helt fri från parabener och nanopartiklar. Derma E Sun Defence Mineral Sunscreen SPF30 Baby är en pålitlig solkräm som ger ett säkert och barnvänligt solskydd.

245.00kr

  • ✅ Skyddar barnets hud mot solens skadliga strålar.

  • ✅ Innehåller mineraler som ger ett naturligt solskydd.

  • ✅ Lätt att applicera och absorberas snabbt av huden.

  • ✅ Fri från parabener, sulfater och andra skadliga ämnen.

  • ✅ Vattenresistent och passar även känslig hud.

Beskrivning

Derma E Sun Defence Mineral Sunscreen SPF30 Baby - Solskydd för barn

Derma E Sun Defence Mineral Sunscreen SPF30 Baby är ett effektivt solskydd speciellt utformat för barn. Med en formula som är fri från kemiska solfilter och nanopartiklar, ger detta solskydd ett naturligt skydd mot solens skadliga strålar. Med en vikt på 113 g är det också lätt att ta med sig och applicera på barnets hud.

Naturligt solskydd för barnets känsliga hud

Barns hud är extra känslig och behöver ett solskydd som är skonsamt och effektivt samtidigt. Derma E Sun Defence Mineral Sunscreen SPF30 Baby är framtagen med omsorgsfullt utvalda ingredienser för att skydda barnets hud på ett naturligt sätt. Den innehåller mineraler som zinkoxid och titandioxid, vilka fungerar som fysikaliska solfilter och reflekterar bort solens strålar.

Skydd mot både UVA- och UVB-strålar

Derma E Sun Defence Mineral Sunscreen SPF30 Baby ger ett brett spektrum av skydd mot både UVA- och UVB-strålar. UVA-strålar kan tränga djupare in i huden och orsaka åldrande och solskador, medan UVB-strålar kan bränna huden och orsaka solsveda. Genom att använda detta solskydd kan du vara säker på att ditt barn är skyddat mot båda typerna av strålar.

Lätt att applicera och vattenresistent

Derma E Sun Defence Mineral Sunscreen SPF30 Baby har en lätt och krämig konsistens som gör den enkel att applicera på barnets hud. Den absorberas snabbt och lämnar ingen kladdig eller fet känsla. Dessutom är solskyddet vattenresistent, vilket gör det perfekt för lek och bad i solen.

Säkert och skonsamt för barnets hud

Derma E Sun Defence Mineral Sunscreen SPF30 Baby är dermatologiskt testad och lämplig för känslig hud. Den är fri från parabener, sulfater, ftalater och andra potentiellt skadliga ämnen. Du kan känna dig trygg med att använda detta solskydd på ditt barns hud.

Sammanfattning

Derma E Sun Defence Mineral Sunscreen SPF30 Baby är det perfekta solskyddet för barnets känsliga hud. Med sin naturliga formula och effektiva skydd mot både UVA- och UVB-strålar, kan du vara säker på att ditt barn är väl skyddat mot solens skadliga effekter. Dess lätta och vattenresistenta formula gör den enkel att applicera och perfekt för lek och bad i solen. Välj Derma E Sun Defence Mineral Sunscreen SPF30 Baby för ett säkert och skonsamt solskydd för ditt barn.

Ytterligare information

Varumärke

Derma E

Butik

Apohem

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Derma E Sun Defence Mineral Sunscreen SPF30 Baby 113 g”

Vi är jätte nöjda

★★★★★
Kunde välja mellan många febertermometers och priser.
- Emilia

Mycket läkemedel

★★★★★
Snabb leverans av receptfria läkemedel trots Corona tider! Tack
- Johan.S

Ibuprofen

★★★★★
Otroligt stort utbud av Ibuprofen. /M
- Mona
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram