Rea!

essence Heart Core 02 Fruity Lip Balm 3g

19.00kr

Beskrivning

Essence Heart Core 02 Fruity Lip Balm - Läppbalsam för mjuka och återfuktade läppar

Läppbalsam är en oumbärlig produkt för att hålla läpparna mjuka och återfuktade, och Essence Heart Core 02 Fruity Lip Balm är inget undantag. Med sin fruktiga doft och vårdande egenskaper är detta läppbalsam perfekt för att ge dina läppar den omsorg de behöver.

Fruktig doft och smak

Essence Heart Core 02 Fruity Lip Balm har en underbar fruktig doft och smak som gör appliceringen till en njutning. Den fräscha doften av frukt ger dig en härlig känsla av sommar och gör att du vill använda läppbalsamet om och om igen.

Återfuktande och vårdande egenskaper

Detta läppbalsam är speciellt utformat för att ge dina läppar den bästa möjliga vård. Dess unika formula är berikad med fuktgivande ingredienser som hjälper till att återfukta och mjukgöra läpparna. Med Essence Heart Core 02 Fruity Lip Balm kan du säkerställa att dina läppar alltid är i toppskick.

Perfekt för daglig användning

Essence Heart Core 02 Fruity Lip Balm är perfekt för daglig användning. Applicera läppbalsamet på dina läppar när som helst under dagen för att hålla dem återfuktade och skyddade. Den lätta och icke-klibbiga formulan gör att läppbalsamet enkelt glider på läpparna och ger omedelbar lindring.

Varför välja Essence Heart Core 02 Fruity Lip Balm?

- Fruktig doft och smak för en trevlig appliceringsupplevelse. - Återfuktande och vårdande egenskaper för mjuka och återfuktade läppar. - Perfekt för daglig användning för att hålla läpparna i toppskick. Slutligen, om du letar efter ett läppbalsam som ger dig både vård och en fruktig upplevelse, är Essence Heart Core 02 Fruity Lip Balm det perfekta valet. Ge dina läppar den omsorg de förtjänar och njut av fruktiga läppar hela dagen lång.

Ytterligare information

Varumärke

essence

Butik

Apohem

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”essence Heart Core 02 Fruity Lip Balm 3g”

Mycket läkemedel

★★★★★
Snabb leverans av receptfria läkemedel trots Corona tider! Tack
- Johan.S

Ibuprofen

★★★★★
Otroligt stort utbud av Ibuprofen. /M
- Mona

Vi är jätte nöjda

★★★★★
Kunde välja mellan många febertermometers och priser.
- Emilia
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram