Rea!

Estelle & Thild BioMineral Fresh Glow Satin Blush Soft Pink

  • Estelle Thild
  • Biomineral Fresh Glow
  • Satin Blush

Estelle Thild Biomineral Fresh Glow Satin Blush är en populär produkt inom sminkkategorin. Det är ett puderrouge i färgen Soft Pink som ger en fräsch och naturlig lyster till kinderna. Med sin biominerala formula är det skonsamt för huden och ger samtidigt en långvarig effekt. Estelle Thild är ett välkänt varumärke inom skönhetsprodukter och deras Satin Blush är ett populärt val för de som vill ha en hälsosam och strålande hudton.

207.00kr

  • ✅ Ekologiskt puderrouge med fräsch och naturlig lyster

  • ✅ Ger en mjuk och naturlig rodnad till kinderna

  • ✅ Innehåller vårdande och naturliga ingredienser

  • ✅ Ger en långvarig och jämn applicering

  • ✅ Finns i färgen Soft Pink för en subtil och fräsch look

Beskrivning

Estelle & Thild BioMineral Fresh Glow Satin Blush - Soft Pink

Estelle & Thild BioMineral Fresh Glow Satin Blush i färgen Soft Pink är en fantastisk produkt som ger dig en naturlig och fräsch look. Denna puderrouge är perfekt för dig som vill ha en subtil rodnad på kinderna och samtidigt vårda din hud.

Naturlig och fräsch look

Med Estelle & Thild BioMineral Fresh Glow Satin Blush i färgen Soft Pink kan du enkelt skapa en naturlig och fräsch look. Den mjuka rosa nyansen ger dig en hälsosam rodnad på kinderna som ser helt naturlig ut. Du kan enkelt bygga upp intensiteten genom att applicera flera lager av produkten.

BioMineral-formula för hudvårdande effekt

Det som gör denna puderrouge unik är dess BioMineral-formula. Estelle & Thild har kombinerat mineraler med ekologiska ingredienser för att ge din hud en vårdande effekt samtidigt som du får en vacker färg på kinderna. Produkten är berikad med naturliga oljor och antioxidanter som hjälper till att skydda och återfukta huden.

Lätt att applicera och hållbar

Estelle & Thild BioMineral Fresh Glow Satin Blush i färgen Soft Pink är lätt att applicera och ger en jämn och fin finish. Den silkeslena konsistensen gör att produkten smälter in i huden och ger dig en naturlig lyster. Dessutom är denna puderrouge långvarig och sitter på plats hela dagen utan att behöva bättras på.

Sammanfattning

Estelle & Thild BioMineral Fresh Glow Satin Blush i färgen Soft Pink är en fantastisk produkt för dig som vill ha en naturlig och fräsch look. Med sin BioMineral-formula ger den inte bara en vacker färg på kinderna, utan även en vårdande effekt för huden. Den är lätt att applicera, hållbar och ger en jämn och fin finish. Ge ditt ansikte en hälsosam rodnad med denna underbara puderrouge från Estelle & Thild.

Ytterligare information

Varumärke

Estelle & Thild

Butik

Apohem

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Estelle & Thild BioMineral Fresh Glow Satin Blush Soft Pink”

Ibuprofen

★★★★★
Otroligt stort utbud av Ibuprofen. /M
- Mona

Mycket läkemedel

★★★★★
Snabb leverans av receptfria läkemedel trots Corona tider! Tack
- Johan.S

Vi är jätte nöjda

★★★★★
Kunde välja mellan många febertermometers och priser.
- Emilia
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram