Rea!

Feliway Classic Refill 48 ml

  • Feliway Classic
  • Refill 48 ml
  • Minskar stress hos katter

Feliway Classic Refill 48 ml är en produkt som är speciellt utformad för att minska stress hos katter. Med hjälp av feromonerna i produkten skapas en lugnande och trygg atmosfär för katten. Refillen innehåller 48 ml vätska och kan användas med Feliway Classic-diffusorn. Genom att använda Feliway Classic Refill kan du hjälpa din katt att känna sig mer avslappnad och trygg i sitt hem.

188.00kr

  • ✅ Lugnande feromon för katter

  • ✅ Hjälper till att minska stress och oro

  • ✅ Refill för Feliway Classic-diffusor

  • ✅ Innehåller 48 ml vätska

  • ✅ Skapar en trygg och harmonisk miljö för katter

Beskrivning

Feliway Classic Refill - Minska rädsla och oro hos ditt husdjur

Feliway Classic Refill är en produkt som är speciellt utformad för att hjälpa till att minska rädsla och oro hos ditt husdjur. Produkten är en refill till Feliway Classic Diffuser, som sprider en syntetisk kopia av kattens ansiktsferomoner i hemmet. Dessa feromoner hjälper till att skapa en trygg och avslappnad miljö för din katt.

Hur fungerar Feliway Classic Refill?

Feliway Classic Refill innehåller en syntetisk kopia av kattens ansiktsferomoner, som är naturliga substanser som katter använder för att markera sitt revir som tryggt och bekant. När katten känner igen dessa feromoner i sin omgivning, känner den sig trygg och avslappnad. Genom att använda Feliway Classic Refill i ditt hem kan du hjälpa din katt att känna sig trygg även i stressiga situationer, som exempelvis vid flytt, introduktion av nya husdjur eller vid förändringar i hemmet. Produkten kan också vara till hjälp vid problem som rädsla för att åka i transportbur eller vid besök hos veterinären.

Hur använder man Feliway Classic Refill?

Feliway Classic Refill är enkel att använda. Du behöver bara sätta in refillen i Feliway Classic Diffuser, som du placerar i ett eluttag i det rum där din katt tillbringar mest tid. Diffusern sprider sedan feromonerna i luften och skapar en trygg atmosfär för din katt. En refill på 48 ml räcker i upp till 30 dagar, beroende på storlek på det område som ska täckas. Det rekommenderas att byta refill varje månad för att säkerställa att din katt alltid har tillgång till de trygghetsskapande feromonerna.

Varför välja Feliway Classic Refill?

Feliway Classic Refill är en populär produkt bland kattägare och veterinärer över hela världen. Den har visat sig vara effektiv för att minska rädsla och oro hos katter och skapa en trygg miljö för dem. Produkten är också enkel att använda och har långvarig effekt. Genom att använda Feliway Classic Refill kan du hjälpa din katt att känna sig trygg och avslappnad i olika situationer. Det kan bidra till att minska stressrelaterade beteenden och främja en harmonisk relation mellan dig och ditt husdjur. Sammanfattningsvis är Feliway Classic Refill en produkt som kan vara till stor hjälp för att minska rädsla och oro hos ditt husdjur. Genom att sprida kattens naturliga ansiktsferomoner i hemmet skapas en trygg och avslappnad miljö för din katt. Prova Feliway Classic Refill och skapa en harmonisk atmosfär för ditt husdjur redan idag!

Ytterligare information

Varumärke

Feliway

Butik

Apohem

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Feliway Classic Refill 48 ml”

Mycket läkemedel

★★★★★
Snabb leverans av receptfria läkemedel trots Corona tider! Tack
- Johan.S

Ibuprofen

★★★★★
Otroligt stort utbud av Ibuprofen. /M
- Mona

Vi är jätte nöjda

★★★★★
Kunde välja mellan många febertermometers och priser.
- Emilia
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram