Rea!

Glycelax Förstoppning 12 suppositorium

  • Förstoppning
  • Glycelax
  • Suppositorium

Glycelax är ett effektivt läkemedel som används för att behandla förstoppning. Det kommer i form av suppositorium, vilket är en typ av läkemedel som administreras genom att sättas in i ändtarmen. Glycelax verkar genom att mjuka upp avföringen och underlätta tarmrörelserna, vilket gör det lättare att tömma tarmen. Det är en snabbverkande lösning för personer som lider av tillfällig eller kronisk förstoppning. Glycelax är receptfritt och kan köpas på apoteket. Det är viktigt att följa doseringsanvisningarna och rådgöra med en läkare om förstoppningen inte förbättras.

98.00kr

  • ✅ Lättnad vid förstoppning

  • ✅ Effektiv suppositoriebehandling

  • ✅ Verkar snabbt och skonsamt

  • ✅ Innehåller glycerol som mjukar upp avföringen

  • ✅ Lämplig för både vuxna och barn över 2 år

Beskrivning

Glycelax förstoppning - effektiv lösning för mag- och tarmproblem

Glycelax förstoppning är en produkt som erbjuder en effektiv lösning för personer som lider av mag- och tarmproblem, särskilt förstoppning. Förstoppning kan vara mycket obehagligt och påverka ens dagliga liv negativt. Det kan leda till smärta, uppblåsthet och allmän obehagskänsla. Med Glycelax förstoppning kan du få lindring och återfå en normal tarmfunktion.

Hur fungerar Glycelax förstoppning?

Glycelax förstoppning är utformat för att vara enkelt att använda och effektivt för att lindra förstoppning. Produkten kommer i form av suppositorier som enkelt förs in i ändtarmen. Suppositorierna innehåller glycerol, som är en naturlig substans som mjukar upp avföringen och underlättar tarmrörelserna. Detta gör det lättare att tömma tarmen och lindrar förstoppning.

Fördelar med Glycelax förstoppning

Glycelax förstoppning erbjuder flera fördelar för personer som lider av förstoppning. Här är några av de viktigaste fördelarna: 1. Effektiv lindring: Glycelax förstoppning är utformat för att ge snabb och effektiv lindring av förstoppning. Genom att mjuka upp avföringen och underlätta tarmrörelserna kan produkten hjälpa till att återställa en normal tarmfunktion. 2. Enkel att använda: Suppositorierna är enkla att använda och kan enkelt föras in i ändtarmen. Produkten är utformad för att vara bekväm och smärtfri att använda. 3. Snabb verkan: Glycelax förstoppning har en snabb verkan och kan ge lindring inom kort tid efter användning. Detta gör det till en idealisk lösning för personer som behöver snabb hjälp vid förstoppning.

Hur använder man Glycelax förstoppning?

För att använda Glycelax förstoppning, följ dessa enkla steg: 1. Tvätta händerna noggrant innan användning. 2. Ta ut suppositoriet ur förpackningen. 3. Försiktigt för in suppositoriet i ändtarmen. 4. Tvätta händerna igen efter användning. Det rekommenderas att använda Glycelax förstoppning vid behov, vanligtvis en gång om dagen eller enligt läkares rekommendation.

Sammanfattning

Glycelax förstoppning är en effektiv produkt för personer som lider av förstoppning. Med sin naturliga ingrediens, glycerol, hjälper den till att mjuka upp avföringen och underlätta tarmrörelserna. Produkten är enkel att använda och ger snabb lindring. Om du lider av förstoppning, kan Glycelax förstoppning vara den lösning du behöver för att återfå en normal tarmfunktion.

Ytterligare information

Varumärke

Glycelax

Butik

Apohem

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Glycelax Förstoppning 12 suppositorium”

Ibuprofen

★★★★★
Otroligt stort utbud av Ibuprofen. /M
- Mona

Mycket läkemedel

★★★★★
Snabb leverans av receptfria läkemedel trots Corona tider! Tack
- Johan.S

Vi är jätte nöjda

★★★★★
Kunde välja mellan många febertermometers och priser.
- Emilia
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram