Rea!

La Roche-Posay Rosaliac UV Riche Anti-Redness Moisturizer 40 ml

Det ursprungliga priset var: 189.00kr.Det nuvarande priset är: 151.00kr.

Beskrivning

La Roche-Posay Rosaliac UV Riche Anti-Redness Moisturizer - En effektiv dagkräm för känslig hud

La Roche-Posay Rosaliac UV Riche Anti-Redness Moisturizer är en populär dagkräm som är speciellt utformad för personer med känslig hud och rodnad. Denna ansiktskräm är en del av La Roche-Posays Rosaliac-serie och är känd för sina lugnande och återfuktande egenskaper.

Fördelar med La Roche-Posay Rosaliac UV Riche Anti-Redness Moisturizer

Denna dagkräm är berikad med aktiva ingredienser som hjälper till att minska rodnad och lugna irriterad hud. Den innehåller bland annat ambophenol, en naturlig ingrediens som har anti-inflammatoriska egenskaper och hjälper till att stärka hudens kapillärer. Krämen är också berikad med La Roche-Posays Thermalvatten, känt för sina lugnande och mjukgörande egenskaper. En annan fördel med denna dagkräm är dess fuktgivande egenskaper. Den innehåller sheasmör och glycerin som hjälper till att återfukta huden och förhindra torrhet. Dessutom har den en rik och krämig konsistens som gör att den lätt kan appliceras och absorberas av huden. En viktig egenskap hos denna dagkräm är dess inbyggda solskyddsfaktor (SPF) 15. Detta skyddar huden mot skadliga UV-strålar och hjälper till att förhindra ytterligare rodnad och irritation. Det är viktigt att skydda huden mot solen, särskilt om du har känslig hud.

Hur man använder La Roche-Posay Rosaliac UV Riche Anti-Redness Moisturizer

För att använda denna dagkräm, rengör först ansiktet noggrant och applicera sedan en liten mängd kräm på ansikte och hals. Massera försiktigt in krämen tills den har absorberats helt. Använd dagligen på morgonen som en del av din hudvårdsrutin.

Varför välja La Roche-Posay Rosaliac UV Riche Anti-Redness Moisturizer

Det finns flera anledningar till varför du bör välja La Roche-Posay Rosaliac UV Riche Anti-Redness Moisturizer för din känsliga hud: 1. Effektivitet: Denna dagkräm är kliniskt bevisad för att minska rodnad och lugna irriterad hud. Den hjälper till att förbättra hudens utseende och ger en jämnare hudton. 2. Återfuktning: Krämen är berikad med fuktgivande ingredienser som hjälper till att återfukta huden och förhindra torrhet. Den ger en behaglig och mjuk känsla på huden. 3. Solskydd: Den inbyggda solskyddsfaktorn (SPF) 15 skyddar huden mot skadliga UV-strålar och hjälper till att förhindra ytterligare rodnad och irritation. 4. Hypoallergen: Produkten är hypoallergen och testad på känslig hud. Den är fri från parabener och andra potentiellt irriterande ämnen. 5. Användarvänlig: Krämen har en rik och krämig konsistens som gör den lätt att applicera och absorbera. Den kan enkelt integreras i din dagliga hudvårdsrutin. Sammanfattningsvis är La Roche-Posay Rosaliac UV Riche Anti-Redness Moisturizer en effektiv dagkräm för personer med känslig hud och rodnad. Dess lugnande och återfuktande egenskaper, tillsammans med inbyggd solskyddsfaktor, gör den till ett utmärkt val för att förbättra hudens utseende och minska rodnad.

Ytterligare information

Varumärke

La Roche-Posay

Butik

Apohem

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”La Roche-Posay Rosaliac UV Riche Anti-Redness Moisturizer 40 ml”

Vi är jätte nöjda

★★★★★
Kunde välja mellan många febertermometers och priser.
- Emilia

Mycket läkemedel

★★★★★
Snabb leverans av receptfria läkemedel trots Corona tider! Tack
- Johan.S

Ibuprofen

★★★★★
Otroligt stort utbud av Ibuprofen. /M
- Mona
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram