Rea!

Leukoplast Elastic Strips 28 x 72 mm 20 st

23.00kr

Beskrivning

Leukoplast Elastic Strips - För snabb och effektiv sårläkning

Leukoplast Elastic Strips är en högkvalitativ produkt som är speciellt utformad för att snabbt och effektivt läka sår. Dessa universalplaster är tillverkade av hållbart material och är idealiska för att täcka mindre sår och skador på huden. Med en storlek på 28 x 72 mm och en förpackning med 20 stycken, är dessa plaster perfekta för både hemmabruk och professionell användning.

Fördelar med Leukoplast Elastic Strips

Leukoplast Elastic Strips erbjuder flera fördelar för att underlätta sårläkning och skydda såret från ytterligare skador. Här är några av de viktigaste fördelarna med dessa plaster: 1. Högkvalitativt material: Leukoplast Elastic Strips är tillverkade av högkvalitativt material som är skonsamt mot huden och minskar risken för irritation eller allergiska reaktioner. 2. Elastiskt och flexibelt: Dessa plaster är elastiska och flexibla, vilket gör dem enkla att applicera även på rörliga delar av kroppen. De följer kroppens rörelser och ger optimal komfort och skydd. 3. Starkt fäste: Leukoplast Elastic Strips har en stark klisterförmåga som säkerställer att de sitter på plats under hela läkningsprocessen. Detta minskar risken för att såret ska exponeras för smuts eller bakterier. 4. Andningsbar design: Plasternas andningsbara design möjliggör luftcirkulation till såret, vilket främjar en snabbare läkningsprocess. Detta minskar också risken för infektioner. 5. Lätt att ta bort: När såret har läkt är det enkelt att ta bort Leukoplast Elastic Strips utan att orsaka smärta eller skada på huden.

Användning av Leukoplast Elastic Strips

Leukoplast Elastic Strips är enkla att använda och kan appliceras på olika typer av sår och skador. Här är några steg för att använda dessa plaster på rätt sätt: 1. Rengör och desinficera såret noggrant innan du applicerar plaster. Se till att såret är torrt och fritt från smuts eller blod. 2. Ta bort skyddsfilmen från baksidan av plastret och placera det försiktigt över såret. Se till att plastret täcker hela såret och att det sitter ordentligt på huden. 3. Tryck försiktigt på plastret för att säkerställa att det sitter ordentligt och att det inte finns några luftbubblor under plastret. 4. Byt ut plastret regelbundet enligt behov eller enligt rekommendationer från din vårdgivare. Se till att rengöra och desinficera såret innan du applicerar ett nytt plaster.

Sammanfattning

Leukoplast Elastic Strips är en pålitlig och effektiv produkt för sårläkning. Dessa universalplaster erbjuder högkvalitativt skydd och komfort för att främja en snabb och smidig läkningsprocess. Med deras elastiska och flexibla design är de perfekta för att täcka mindre sår och skador på huden. Investera i Leukoplast Elastic Strips för att säkerställa optimal sårläkning och skydd för dig och din familj.

Ytterligare information

Varumärke

Leukoplast

Butik

Apohem

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Leukoplast Elastic Strips 28 x 72 mm 20 st”

Mycket läkemedel

★★★★★
Snabb leverans av receptfria läkemedel trots Corona tider! Tack
- Johan.S

Vi är jätte nöjda

★★★★★
Kunde välja mellan många febertermometers och priser.
- Emilia

Ibuprofen

★★★★★
Otroligt stort utbud av Ibuprofen. /M
- Mona
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram