Rea!

Lumene Lähde Intense Hydration 24H Moisturizer 50 ml

  • Fuktgivande
  • 24-timmars effekt
  • 50 ml förpackning

Lumene Lähde Intense Hydration 24H Moisturizer är en fuktgivande dagkräm som ger intensiv återfuktning till huden. Med sin 24-timmars effekt håller den huden återfuktad och mjuk hela dagen. Förpackningen innehåller 50 ml av produkten, vilket gör den lätt att ta med sig och använda både hemma och på resande fot. Med Lumene Lähde Intense Hydration 24H Moisturizer får du en dagkräm som hjälper till att bevara hudens naturliga fuktbalans och ger dig en fräsch och strålande hud.

111.00kr

  • ✅ Ger intensiv återfuktning i 24 timmar

  • ✅ Innehåller naturliga ingredienser för optimal hudvård

  • ✅ Passar alla hudtyper och ger en fräsch känsla

  • ✅ Absorberas snabbt och ger en mjuk och smidig hud

  • ✅ Ger en hälsosam lyster och förbättrar hudens elasticitet

Beskrivning

Lumene Lähde Intense Hydration 24H Moisturizer - En djupt återfuktande dagkräm för ansiktet

Lumene Lähde Intense Hydration 24H Moisturizer är en populär dagkräm som erbjuder en intensiv återfuktning för huden. Denna ansiktskräm är speciellt utformad för att ge långvarig fukt och näring till huden under hela dagen.

Fördelar med Lumene Lähde Intense Hydration 24H Moisturizer

Denna dagkräm har flera fördelar som gör den till en favorit bland många användare. Här är några av de främsta fördelarna med Lumene Lähde Intense Hydration 24H Moisturizer: 1. Djup återfuktning: Med sin unika formula och ingredienser som nordisk källvatten och björksav, ger denna dagkräm en djup återfuktning till huden. Den hjälper till att återställa hudens fuktbalans och ger en frisk och strålande hudton. 2. Långvarig effekt: Lumene Lähde Intense Hydration 24H Moisturizer är speciellt utformad för att ge långvarig fukt till huden. Den hjälper till att behålla hudens fuktighet under hela dagen och ger en mjuk och smidig känsla. 3. Snabb absorption: Krämen absorberas snabbt av huden utan att lämna en fet eller klibbig känsla. Detta gör den perfekt att använda som en bas för makeup eller som en daglig fuktighetskräm. 4. Passar alla hudtyper: Lumene Lähde Intense Hydration 24H Moisturizer är lämplig för alla hudtyper, inklusive torr, normal och kombinerad hud. Den är dermatologiskt testad och innehåller inga parabener eller mineraloljor.

Hur man använder Lumene Lähde Intense Hydration 24H Moisturizer

För att få bästa resultat av Lumene Lähde Intense Hydration 24H Moisturizer, följ dessa enkla steg: 1. Rengör ansiktet noggrant och torka torrt. 2. Applicera en liten mängd dagkräm på ansiktet och massera försiktigt in i huden med cirkulära rörelser. 3. Använd dagligen på morgonen som en del av din hudvårdsrutin.

Varför välja Lumene Lähde Intense Hydration 24H Moisturizer

Det finns flera anledningar till varför Lumene Lähde Intense Hydration 24H Moisturizer är ett utmärkt val för din dagliga hudvårdsrutin: 1. Effektiv återfuktning: Denna dagkräm ger en intensiv och långvarig återfuktning till huden, vilket hjälper till att förbättra hudens hälsa och utseende. 2. Naturliga ingredienser: Lumene Lähde Intense Hydration 24H Moisturizer innehåller nordiska ingredienser som är kända för sina fuktgivande egenskaper. Den är också fri från parabener och mineraloljor. 3. Mångsidig användning: Denna dagkräm kan användas av alla hudtyper och fungerar bra som en bas för makeup eller som en daglig fuktighetskräm. 4. Tillförlitligt varumärke: Lumene är ett välkänt och pålitligt varumärke inom hudvård. Deras produkter är kända för att vara effektiva och av hög kvalitet. Sammanfattningsvis är Lumene Lähde Intense Hydration 24H Moisturizer en utmärkt dagkräm som erbjuder en djup återfuktning och långvarig effekt. Med sina naturliga ingredienser och mångsidiga användning är den ett bra val för alla som vill ha en frisk och strålande hud.

Ytterligare information

Varumärke

Lumene

Butik

Apohem

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Lumene Lähde Intense Hydration 24H Moisturizer 50 ml”

Vi är jätte nöjda

★★★★★
Kunde välja mellan många febertermometers och priser.
- Emilia

Mycket läkemedel

★★★★★
Snabb leverans av receptfria läkemedel trots Corona tider! Tack
- Johan.S

Ibuprofen

★★★★★
Otroligt stort utbud av Ibuprofen. /M
- Mona
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram