Rea!

Lumene Lähde Nordic Hydra 24H Water Gel 50 ml

Det ursprungliga priset var: 219.00kr.Det nuvarande priset är: 175.00kr.

Beskrivning

Lumene Lähde Nordic Hydra 24H Water Gel - En fuktgivande dagkräm för ansiktet

Lumene Lähde Nordic Hydra 24H Water Gel är en fantastisk dagkräm som ger intensiv återfuktning till din hud. Denna produkt är perfekt för dig som vill ha en fräsch och återfuktad hud hela dagen. Med sin unika formula och naturliga ingredienser ger den din hud den näring den behöver för att se strålande och frisk ut.

Fuktgivande och återfuktande egenskaper

Denna dagkräm är speciellt utformad för att ge din hud optimal fukt och återfuktning. Den innehåller nordiskt källvatten och hyaluronsyra, vilket hjälper till att binda fukt i huden och förhindra uttorkning. Resultatet är en mjuk och smidig hud som ser ungdomlig och fräsch ut.

Naturliga ingredienser för bästa resultat

Lumene Lähde Nordic Hydra 24H Water Gel är tillverkad med naturliga ingredienser som är skonsamma mot huden. Den innehåller bland annat nordiskt källvatten, som är känt för sina fuktgivande egenskaper. Dessutom är den berikad med hyaluronsyra, som hjälper till att bevara hudens fuktbalans och ge en långvarig återfuktning.

Fördelar med Lumene Lähde Nordic Hydra 24H Water Gel

- Ger intensiv återfuktning till huden - Hjälper till att bevara hudens fuktbalans - Ger en fräsch och ungdomlig hud - Innehåller naturliga ingredienser - Passar alla hudtyper

Användning

Applicera Lumene Lähde Nordic Hydra 24H Water Gel på rengjord hud varje morgon. Massera försiktigt in krämen i ansiktet och på halsen tills den absorberas helt. För bästa resultat rekommenderas att använda produkten regelbundet.

Sammanfattning

Lumene Lähde Nordic Hydra 24H Water Gel är en fuktgivande dagkräm som ger din hud den näring den behöver för att se fräsch och återfuktad ut. Med sina naturliga ingredienser och unika formula är den perfekt för alla hudtyper. Ge din hud den bästa vården med Lumene Lähde Nordic Hydra 24H Water Gel och njut av en strålande och ungdomlig hud varje dag.

Ytterligare information

Varumärke

Lumene

Butik

Apohem

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Lumene Lähde Nordic Hydra 24H Water Gel 50 ml”

Mycket läkemedel

★★★★★
Snabb leverans av receptfria läkemedel trots Corona tider! Tack
- Johan.S

Ibuprofen

★★★★★
Otroligt stort utbud av Ibuprofen. /M
- Mona

Vi är jätte nöjda

★★★★★
Kunde välja mellan många febertermometers och priser.
- Emilia
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram