Rea!

Lumene Lähde Rescue 24H Nourishing Balm 50 ml

  • Naturliga ingredienser
  • 24-timmars fuktgivande
  • Passar alla hudtyper

Lumene Lähde Rescue 24H Nourishing Balm är en ansiktskräm som innehåller naturliga ingredienser. Den ger intensiv fukt och näring till huden i upp till 24 timmar. Krämen är lämplig för alla hudtyper och hjälper till att återställa hudens naturliga balans. Med sin rika och krämiga konsistens absorberas den snabbt och lämnar huden mjuk och återfuktad. Lumene Lähde Rescue 24H Nourishing Balm är en pålitlig dagkräm som hjälper till att bevara hudens ungdomliga lyster och skydda mot yttre påfrestningar.

134.00kr

  • ✅ Ger intensiv återfuktning och näring i 24 timmar

  • ✅ Innehåller naturliga nordiska ingredienser för hälsosam hud

  • ✅ Passar alla hudtyper och åldrar

  • ✅ Mjukgör och återställer hudens naturliga balans

  • ✅ Snabbabsorberande formula som ger långvarig effekt

Beskrivning

Lumene Lähde Rescue 24H Nourishing Balm - En fantastisk ansiktskräm för daglig användning

Lumene Lähde Rescue 24H Nourishing Balm är en otroligt populär ansiktskräm som har blivit en favorit bland många hudvårdsentusiaster. Denna ansiktskräm är speciellt utformad för att ge intensiv näring och fukt till huden under hela dagen.

Fördelarna med Lumene Lähde Rescue 24H Nourishing Balm

Lumene Lähde Rescue 24H Nourishing Balm är berikad med naturliga ingredienser som hjälper till att återfukta och vårda huden på djupet. Denna ansiktskräm är perfekt för personer med torr eller känslig hud, då den hjälper till att lugna och mjukgöra huden. En av de stora fördelarna med Lumene Lähde Rescue 24H Nourishing Balm är dess långvariga effekt. Krämen är utformad för att ge fukt och näring till huden i upp till 24 timmar, vilket gör att huden känns mjuk och återfuktad hela dagen.

Nyckelingredienser i Lumene Lähde Rescue 24H Nourishing Balm

Lumene Lähde Rescue 24H Nourishing Balm innehåller flera nyckelingredienser som hjälper till att ge huden den näring den behöver. En av dessa ingredienser är nordiskt källvatten, som är känt för sina fuktgivande egenskaper. Källvattnet hjälper till att återfukta huden och ger den en frisk och strålande lyster. En annan viktig ingrediens i Lumene Lähde Rescue 24H Nourishing Balm är nordiskt björksav, som är rikt på antioxidanter och hjälper till att skydda huden mot skadliga fria radikaler. Björksaven hjälper också till att stärka hudens naturliga skyddsbarriär och förbättra hudens elasticitet.

Hur man använder Lumene Lähde Rescue 24H Nourishing Balm

Lumene Lähde Rescue 24H Nourishing Balm är enkel att använda. Applicera en liten mängd av krämen på rengjord hud och massera försiktigt in den i ansiktet och på halsen. Använd krämen varje morgon för att ge din hud den fukt och näring den behöver för att se frisk och strålande ut.

Varför välja Lumene Lähde Rescue 24H Nourishing Balm

Det finns många anledningar till varför Lumene Lähde Rescue 24H Nourishing Balm är ett utmärkt val för din dagliga hudvårdsrutin. För det första är den berikad med naturliga ingredienser som är skonsamma mot huden och passar även för känslig hud. För det andra ger Lumene Lähde Rescue 24H Nourishing Balm långvarig fukt och näring till huden, vilket gör att du kan känna dig säker på att din hud är återfuktad hela dagen. Dessutom har denna ansiktskräm en lätt och behaglig konsistens som snabbt absorberas av huden utan att lämna en fet eller klibbig känsla. Slutligen är Lumene Lähde Rescue 24H Nourishing Balm ett prisvärt alternativ för dig som vill ha en högkvalitativ ansiktskräm utan att behöva spendera en förmögenhet. Du kan köpa denna fantastiska ansiktskräm på Apohem.se och ge din hud den näring den förtjänar.

Ytterligare information

Varumärke

Lumene

Butik

Apohem

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Lumene Lähde Rescue 24H Nourishing Balm 50 ml”

Ibuprofen

★★★★★
Otroligt stort utbud av Ibuprofen. /M
- Mona

Mycket läkemedel

★★★★★
Snabb leverans av receptfria läkemedel trots Corona tider! Tack
- Johan.S

Vi är jätte nöjda

★★★★★
Kunde välja mellan många febertermometers och priser.
- Emilia
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram