Rea!

Mabs Finger- och tåförband

  • Högkvalitativa bandage
  • Skyddar sår och bett
  • Användbara för fingrar och tår

MABS finger- och tåförband är högkvalitativa bandage som är speciellt utformade för att skydda sår och bett. Dessa bandage är perfekta för att täcka och skydda skador på fingrar och tår. Med sin bekväma passform och hållbara material ger de ett effektivt skydd och främjar läkning. MABS finger- och tåförband är ett oumbärligt verktyg för att hantera små sår och bett på dessa känsliga områden. Oavsett om det är ett skärsår, ett stick eller ett bett, kan du lita på att MABS finger- och tåförband ger det skydd och stöd som behövs för att främja läkning och förhindra infektion.

48.00kr

  • ✅ Mabs finger- och tåförband är självhäftande och enkla att använda.

  • ✅ Förbanden är vattentäta och skyddar mot smuts och bakterier.

  • ✅ De är flexibla och anpassar sig efter kroppens rörelser.

  • ✅ Förbanden är hypoallergena och skonsamma mot huden.

  • ✅ Mabs finger- och tåförband är perfekta för små sår och skador.

Beskrivning

MABS Finger- och Tåförband - För snabb och effektiv sårläkning

MABS Finger- och Tåförband är en innovativ produkt som är utformad för att främja snabb och effektiv läkning av sår på fingrar och tår. Med dess unika egenskaper och högkvalitativa material är detta förband ett utmärkt val för alla som behöver skydda och behandla sår på dessa känsliga områden.

Optimalt skydd och komfort

MABS Finger- och Tåförband är tillverkat av mjukt och flexibelt material som ger optimalt skydd och komfort. Det är utformat för att passa perfekt runt fingrar och tår och ger en säker och tät försegling för att förhindra att smuts och bakterier tränger in i såret. Detta minskar risken för infektion och främjar en snabbare läkningsprocess.

Snabb och enkel applicering

Att applicera MABS Finger- och Tåförband är enkelt och smidigt. Förbandet är självhäftande och kräver ingen ytterligare fästning eller klister. Det är lätt att forma och anpassa efter fingrar och tår, vilket gör det idealiskt för både vuxna och barn. Dess flexibilitet gör det också möjligt att röra sig fritt utan att förbandet lossnar eller blir obekvämt.

Främjar läkningsprocessen

MABS Finger- och Tåförband är utformat för att främja en snabbare läkningsprocess. Det är tillverkat av material som tillåter såret att andas, vilket minskar risken för fuktansamling och främjar en optimal sårläkning. Förbandet är också vattentätt, vilket gör det möjligt att duscha eller tvätta händerna utan att behöva byta förbandet varje gång.

Perfekt för alla typer av sår

MABS Finger- och Tåförband är lämpligt för alla typer av sår på fingrar och tår, inklusive skärsår, skrubbsår, blåsor och mindre brännskador. Det kan också användas för att skydda och stödja förband på dessa områden efter kirurgiska ingrepp eller medicinska behandlingar. Förbandet är hypoallergent och skonsamt mot huden, vilket gör det lämpligt även för personer med känslig hud.

Sammanfattning

MABS Finger- och Tåförband är det perfekta valet för snabb och effektiv sårläkning på fingrar och tår. Med dess optimala skydd, komfort och enkel applicering är detta förbandet ett oumbärligt verktyg för alla som behöver behandla och skydda sår på dessa känsliga områden. Oavsett om det är ett skärsår, skrubbsår eller blåsa, kan MABS Finger- och Tåförband hjälpa till att främja en snabbare läkningsprocess och ge den nödvändiga skyddet för att undvika infektioner.

Ytterligare information

Varumärke

Mabs

Butik

Apohem

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Mabs Finger- och tåförband”

Vi är jätte nöjda

★★★★★
Kunde välja mellan många febertermometers och priser.
- Emilia

Mycket läkemedel

★★★★★
Snabb leverans av receptfria läkemedel trots Corona tider! Tack
- Johan.S

Ibuprofen

★★★★★
Otroligt stort utbud av Ibuprofen. /M
- Mona
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram