Rea!

Maria Åkerberg Beauty Starter Set Gentle 290 ml

Det ursprungliga priset var: 599.00kr.Det nuvarande priset är: 479.00kr.

Beskrivning

Maria Åkerberg Beauty Starter Set Gentle - En komplett ansiktsvård för känslig hud

Maria Åkerberg Beauty Starter Set Gentle är en fantastisk produkt för dig med känslig hud som behöver en skonsam och effektiv ansiktsvård. Detta set innehåller allt du behöver för att ge din hud den omsorg den förtjänar.

Skonsam och naturlig ansiktsvård

Maria Åkerberg Beauty Starter Set Gentle är tillverkat av naturliga och ekologiska ingredienser som är skonsamma mot din hud. Produkterna är fria från syntetiska tillsatser och kemikalier som kan irritera och skada huden. Istället innehåller de näringsrika och lugnande ingredienser som hjälper till att återställa hudens balans och ge den en frisk och strålande lyster.

En komplett ansiktsvård

Detta set innehåller tre produkter som tillsammans ger din hud en komplett vård. För det första har vi Maria Åkerberg Beauty Starter Cleansing, en mild rengöringsgel som varsamt tar bort smuts och orenheter från huden utan att torka ut den. Därefter har vi Maria Åkerberg Beauty Starter Toner, en uppfriskande ansiktsvatten som återfuktar och balanserar huden. Slutligen har vi Maria Åkerberg Beauty Starter Cream, en återfuktande dagkräm som ger huden näring och skyddar den mot yttre påfrestningar.

Fördelar med Maria Åkerberg Beauty Starter Set Gentle

- Skonsam och naturlig ansiktsvård för känslig hud - Fri från syntetiska tillsatser och kemikalier - Innehåller näringsrika och lugnande ingredienser - Ger huden en frisk och strålande lyster - Tre produkter som tillsammans ger en komplett ansiktsvård

Sammanfattning

Maria Åkerberg Beauty Starter Set Gentle är det perfekta valet för dig med känslig hud som vill ge din hud en skonsam och effektiv vård. Med naturliga och ekologiska ingredienser ger detta set din hud näring, balans och en frisk lyster. Ge din hud den omsorg den förtjänar med Maria Åkerberg Beauty Starter Set Gentle.

Ytterligare information

Varumärke

Maria Åkerberg

Butik

Apohem

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Maria Åkerberg Beauty Starter Set Gentle 290 ml”

Ibuprofen

★★★★★
Otroligt stort utbud av Ibuprofen. /M
- Mona

Vi är jätte nöjda

★★★★★
Kunde välja mellan många febertermometers och priser.
- Emilia

Mycket läkemedel

★★★★★
Snabb leverans av receptfria läkemedel trots Corona tider! Tack
- Johan.S
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram