Rea!

NatraCure Spa Booties & Gloves Lila 2 par

  • Spa booties
  • Gloves
  • Lila färg

Dessa NatraCure Spa booties och gloves är perfekta presenter till henne. De är tillverkade av högkvalitativt material och är utformade för att ge en avkopplande spa-upplevelse hemma. Bootiesna och glovesna är lila i färgen och kommer i ett set med två par. De är perfekta för att ge fötterna och händerna en lyxig behandling och hjälper till att återfukta och mjuka upp huden. Med dessa produkter kan hon njuta av en avkopplande spa-behandling när som helst.

175.00kr

  • ✅ Natracure Spa Booties Gloves är lila och kommer i 2 par.

  • ✅ Produkten är perfekt för att ge dina händer och fötter en spa-behandling.

  • ✅ Booties och gloves är fyllda med gel som kan värmas eller kylas.

  • ✅ Gel-fyllningen hjälper till att lindra smärta och trötthet i händer och fötter.

  • ✅ Natracure Spa Booties Gloves är återanvändbara och enkla att rengöra.

Beskrivning

Natracure Spa Booties & Gloves - Lila (2 par)

Natracure Spa Booties & Gloves är den perfekta presenten till henne som älskar att ta hand om sina händer och fötter. Dessa lila spa-set innehåller 2 par booties och gloves som ger en lyxig och avslappnande spa-upplevelse hemma.

Fördelar med Natracure Spa Booties & Gloves

Natracure Spa Booties & Gloves är tillverkade av högkvalitativt material som är mjukt och skönt mot huden. De är utformade för att ge fukt och näring till torra och trötta händer och fötter. Med regelbunden användning kan dessa spa-set hjälpa till att återfukta och mjukgöra huden, samtidigt som de ger en avkopplande och revitaliserande effekt.

Användning av Natracure Spa Booties & Gloves

För att använda Natracure Spa Booties & Gloves, börja med att tvätta och torka händerna och fötterna noggrant. Sedan sätter du på dig booties och gloves och låter dem verka i cirka 20-30 minuter. Under denna tid kan du koppla av och njuta av den sköna känslan av fukt och värme som dessa spa-set ger. Efter användning kan du enkelt tvätta och återanvända dem för fler avkopplande stunder.

Varför välja Natracure Spa Booties & Gloves?

Natracure Spa Booties & Gloves är ett utmärkt val för den som vill ge sig själv eller någon annan en lyxig och avslappnande spa-upplevelse. Dessa spa-set är perfekta för att återfukta och vårda torra och trötta händer och fötter. Med sin lila färg och bekväma passform är de också en snygg och praktisk accessoar för hemmaspaet.

Sammanfattning

Natracure Spa Booties & Gloves är det perfekta presentsetet till henne som älskar att ta hand om sina händer och fötter. Med sin fuktgivande och avslappnande effekt ger dessa lila spa-set en lyxig och revitaliserande upplevelse. Välj Natracure Spa Booties & Gloves för att ge dig själv eller någon annan en härlig stund av avkoppling och välbefinnande.

Ytterligare information

Varumärke

NatraCure

Butik

Apohem

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”NatraCure Spa Booties & Gloves Lila 2 par”

Ibuprofen

★★★★★
Otroligt stort utbud av Ibuprofen. /M
- Mona

Mycket läkemedel

★★★★★
Snabb leverans av receptfria läkemedel trots Corona tider! Tack
- Johan.S

Vi är jätte nöjda

★★★★★
Kunde välja mellan många febertermometers och priser.
- Emilia
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram