Rea!

NUXE Creme Prodigieuse Boost Silky Cream Normal-Dry Skin

  • Nuxe Creme Prodigieuse
  • Boost Silky Cream
  • Normal Dry Skin

Nuxe Creme Prodigieuse Boost Silky Cream är en ansiktskräm speciellt utformad för normal till torr hud. Med sin silkeslena konsistens ger den intensiv återfuktning och näring till huden. Krämen innehåller antioxidanter som hjälper till att skydda huden mot fria radikaler och förebygger ålderstecken. Den absorberas snabbt och ger en fräsch och strålande hud. Nuxe Creme Prodigieuse Boost Silky Cream är en perfekt dagkräm för dig som vill ge din hud en boost av fukt och näring.

232.00kr

  • ✅ Ger intensiv återfuktning för normal till torr hud.

  • ✅ Innehåller antioxidanter som skyddar mot fria radikaler.

  • ✅ Ger en silkeslen känsla och jämnar ut hudtonen.

  • ✅ Absorberas snabbt och lämnar huden mjuk och smidig.

  • ✅ Passar perfekt som dagkräm för att ge huden lyster.

Beskrivning

Nuxe Creme Prodigieuse Boost Silky Cream för normal till torr hud

Nuxe Creme Prodigieuse Boost Silky Cream är en fantastisk dagkräm speciellt utformad för personer med normal till torr hud. Denna produkt är en del av Nuxe's populära ansiktsvårdsserie och är känd för sina fördelaktiga egenskaper för att ge huden en fräsch och strålande look.

Fuktgivande och närande

Denna dagkräm är berikad med naturliga ingredienser som hjälper till att återfukta och nära huden på djupet. Den innehåller bland annat antioxidantrika blomextrakt från jasminblomma och kaktusblomma, vilket hjälper till att skydda huden mot skadliga fria radikaler och miljöpåverkan.

Återställer hudens lyster

Nuxe Creme Prodigieuse Boost Silky Cream är också känd för sin förmåga att återställa hudens lyster och ge en jämnare hudton. Den innehåller vitamin C, som hjälper till att minska synligheten av pigmentfläckar och ge huden en ungdomlig och strålande look.

Lätt och silkeslen konsistens

Denna dagkräm har en lätt och silkeslen konsistens som snabbt absorberas av huden utan att lämna en fet eller klibbig känsla. Den är perfekt för daglig användning och fungerar bra som en bas för makeup.

Användning

Applicera Nuxe Creme Prodigieuse Boost Silky Cream på rengjord hud varje morgon. Massera försiktigt in krämen i ansiktet och på halsen med mjuka cirkulära rörelser tills den har absorberats helt.

Sammanfattning

Nuxe Creme Prodigieuse Boost Silky Cream är en utmärkt dagkräm för personer med normal till torr hud. Dess fuktgivande och närande egenskaper, tillsammans med dess förmåga att återställa hudens lyster, gör den till en idealisk produkt för att uppnå en fräsch och strålande hud. Prova denna kräm och upplev skillnaden själv!

Ytterligare information

Varumärke

Nuxe

Butik

Apohem

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”NUXE Creme Prodigieuse Boost Silky Cream Normal-Dry Skin”

Vi är jätte nöjda

★★★★★
Kunde välja mellan många febertermometers och priser.
- Emilia

Mycket läkemedel

★★★★★
Snabb leverans av receptfria läkemedel trots Corona tider! Tack
- Johan.S

Ibuprofen

★★★★★
Otroligt stort utbud av Ibuprofen. /M
- Mona
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram