Rea!

Oral-B PRO 1 Cross Action 700 Eltandborste Blå 1 st

  • Oral-B
  • Pro 1
  • Cross Action

Oral-B Pro 1 Cross Action är en elektrisk tandborste som erbjuder en effektiv rengöring för dina tänder. Med sin Cross Action-borstteknologi kan den nå djupt mellan tänderna och ta bort upp till 100% mer plack än en vanlig manuell tandborste. Tandborsten har en inbyggd timer som hjälper dig att borsta i rekommenderad tid på 2 minuter. Den är också utrustad med en trycksensor som varnar dig om du borstar för hårt. Oral-B Pro 1 Cross Action är en pålitlig och användarvänlig tandborste som kan hjälpa dig att uppnå en renare och friskare munhälsa.

393.00kr

  • ✅ Effektiv rengöring för en fräschare munhälsa.

  • ✅ Cross Action-borsthuvudet når alla ytor för optimal rengöring.

  • ✅ Inbyggd timer hjälper till att borsta i rekommenderad tid.

  • ✅ Lång batteritid för bekväm användning utan avbrott.

  • ✅ Ergonomiskt handtag för enkel och bekväm hantering.

Beskrivning

Oral-B Pro 1 Cross Action 700 Eltandborste - För en effektiv och skonsam tandborstning

Varför välja Oral-B Pro 1 Cross Action 700 Eltandborste?

Oral-B Pro 1 Cross Action 700 Eltandborste är en högkvalitativ elektrisk tandborste som erbjuder en effektiv och skonsam tandborstning. Med avancerad teknologi och innovativa funktioner är denna tandborste ett utmärkt val för att uppnå en ren och frisk munhåla.

Effektiv rengöring med Cross Action-borsthuvudet

Denna eltandborste är utrustad med det populära Cross Action-borsthuvudet från Oral-B. Borsthuvudet har en unik design med vinklade borststrån som når djupt mellan tänderna och rengör effektivt. Genom att använda denna tandborste kan du vara säker på att varje tand får den omsorg den behöver för att hålla sig frisk och ren.

Skonsam mot tandköttet

Oral-B Pro 1 Cross Action 700 Eltandborste är utformad för att vara skonsam mot tandköttet samtidigt som den ger en grundlig rengöring. Tack vare den inbyggda trycksensorn får du en varning om du borstar för hårt, vilket minskar risken för skador på tandköttet. Detta gör tandborstningen bekväm och säker för alla användare.

Enkel att använda och ladda

Denna eltandborste är enkel att använda och har en ergonomisk design som passar bekvämt i handen. Den har ett inbyggt timerläge som hjälper dig att borsta i rekommenderad tid och säkerställer en noggrann rengöring. Dessutom är Oral-B Pro 1 Cross Action 700 Eltandborste utrustad med ett uppladdningsbart batteri, vilket gör den praktisk och miljövänlig.

Sammanfattning

Oral-B Pro 1 Cross Action 700 Eltandborste är en högkvalitativ elektrisk tandborste som erbjuder en effektiv och skonsam tandborstning. Med sitt Cross Action-borsthuvud och skonsamma design är denna tandborste perfekt för att uppnå en ren och frisk munhåla. Den är enkel att använda och ladda, vilket gör den till ett utmärkt val för alla som vill ha en pålitlig tandborste för daglig användning.

Ytterligare information

Varumärke

Oral-B

Butik

Apohem

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Oral-B PRO 1 Cross Action 700 Eltandborste Blå 1 st”

Mycket läkemedel

★★★★★
Snabb leverans av receptfria läkemedel trots Corona tider! Tack
- Johan.S

Vi är jätte nöjda

★★★★★
Kunde välja mellan många febertermometers och priser.
- Emilia

Ibuprofen

★★★★★
Otroligt stort utbud av Ibuprofen. /M
- Mona
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram