Rea!

Oral-B Sensitive Clean & Care Tandborsthuvud 5 st

  • Oral-B
  • Elektrisk tandborste
  • Sensitive Clean Care

Oral-B är ett välkänt varumärke inom tandvård och erbjuder en rad elektriska tandborstar. En av deras populära modeller är Oral-B Sensitive Clean Care. Denna tandborste är speciellt utformad för personer med känsliga tänder och tandkött. Med hjälp av de mjuka borsthuvudena kan du rengöra dina tänder effektivt samtidigt som du undviker att irritera tandköttet. Oral-B Sensitive Clean Care tandborsthuvuden kommer i en förpackning med 5 stycken och är kompatibla med Oral-Bs elektriska tandborstar. Med denna tandborste kan du uppnå en ren och fräsch munhåla utan att orsaka obehag för dina känsliga tänder och tandkött.

251.00kr

  • ✅ Oral-B Sensitive Clean Care tandborsthuvud är elektriskt.

  • ✅ Tandborsthuvudet är speciellt utformat för känsliga tänder och tandkött.

  • ✅ Det finns 5 stycken tandborsthuvuden i förpackningen.

  • ✅ Oral-B Sensitive Clean Care tandborsthuvud är kompatibelt med Oral-Bs elektriska tandborstar.

  • ✅ Tandborsthuvudet har mjuka borststrån för skonsam rengöring.

Beskrivning

Oral-B Sensitive Clean Care Tandborsthuvud - För en skonsam och effektiv rengöring

Oral-B Sensitive Clean Care Tandborsthuvud är en högkvalitativ elektrisk tandborste som är speciellt utformad för att ge en skonsam och effektiv rengöring av dina tänder och tandkött. Med detta tandborsthuvud kan du uppnå en ren och fräsch munhåla varje dag.

Skonsam rengöring för känsliga tänder och tandkött

Om du har känsliga tänder eller tandkött är Oral-B Sensitive Clean Care Tandborsthuvud det perfekta valet för dig. Dess mjuka borsthår är skonsamma mot dina tänder och tandkött samtidigt som de tar bort plack och matrester effektivt. Du kan njuta av en grundlig rengöring utan att oroa dig för obehag eller irritation.

Effektiv plackborttagning för en friskare munhåla

Oral-B Sensitive Clean Care Tandborsthuvud är utrustad med avancerad teknologi som gör att borsthåren når djupt mellan tänderna och längs tandköttslinjen. Detta säkerställer en effektiv borttagning av plack, vilket är avgörande för att upprätthålla en frisk och välmående munhåla. Genom att använda detta tandborsthuvud regelbundet kan du minska risken för tandköttssjukdomar och karies.

Enkel att använda och kompatibel med Oral-B elektriska tandborstar

Oral-B Sensitive Clean Care Tandborsthuvud är enkelt att använda och passar perfekt på alla Oral-B elektriska tandborstar. Du behöver bara fästa tandborsthuvudet på handtaget och du är redo att börja borsta. Det är också enkelt att byta ut tandborsthuvudet när det är dags för en ny, vilket gör det bekvämt och kostnadseffektivt i längden.

Sammanfattning

Oral-B Sensitive Clean Care Tandborsthuvud är det perfekta valet för dig som vill ha en skonsam och effektiv rengöring av dina tänder och tandkött. Med dess mjuka borsthår tar den bort plack och matrester på ett skonsamt sätt samtidigt som den når svåråtkomliga områden. Genom att använda detta tandborsthuvud regelbundet kan du uppnå en friskare och renare munhåla. Prova Oral-B Sensitive Clean Care Tandborsthuvud och upplev skillnaden själv!

Ytterligare information

Varumärke

Oral-B

Butik

Apohem

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Oral-B Sensitive Clean & Care Tandborsthuvud 5 st”

Vi är jätte nöjda

★★★★★
Kunde välja mellan många febertermometers och priser.
- Emilia

Mycket läkemedel

★★★★★
Snabb leverans av receptfria läkemedel trots Corona tider! Tack
- Johan.S

Ibuprofen

★★★★★
Otroligt stort utbud av Ibuprofen. /M
- Mona
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram