Rea!

Cetaphil Gentle Skin Cleanser 236 ml

  • Mild rengöringsgel
  • Skonsam för huden
  • 236 ml förpackning

Cetaphil Gentle Skin Cleanser är en mild rengöringsgel som är skonsam för huden. Den är speciellt framtagen för att rengöra och återfukta ansiktet utan att torka ut eller irritera huden. Med sin skonsamma formula passar den även för känslig hud. Förpackningen innehåller 236 ml rengöringsgel, vilket ger dig långvarig användning. Cetaphil Gentle Skin Cleanser är ett utmärkt val för daglig ansiktsrengöring och hjälper till att hålla huden frisk och ren.

59.00kr

  • ✅ Mild rengöringsgel för ansiktet

  • ✅ Passar alla hudtyper, även känslig hud

  • ✅ Tar bort smuts, olja och makeup effektivt

  • ✅ Återfuktar och bevarar hudens naturliga fuktbalans

  • ✅ Fri från parfym och allergiframkallande ämnen

Beskrivning

Cetaphil Gentle Skin Cleanser - En skonsam ansiktsrengöring för känslig hud

Cetaphil Gentle Skin Cleanser är en populär ansiktsrengöring som är speciellt utformad för att vara mild och skonsam mot känslig hud. Denna rengöringsgel är en del av Cetaphils omfattande sortiment av hudvårdsprodukter och har blivit en favorit bland både hudvårdsexperter och användare.

Skonsam rengöring för känslig hud

Cetaphil Gentle Skin Cleanser är framtagen för att rengöra huden utan att störa hudens naturliga balans. Den är fri från starka kemikalier och parfymer som kan irritera känslig hud. Istället innehåller den en mild och icke-irriterande formula som passar även de mest känsliga hudtyperna.

Fuktgivande och återfuktande

En av de stora fördelarna med Cetaphil Gentle Skin Cleanser är dess fuktgivande egenskaper. Den hjälper till att återfukta huden och lämnar den mjuk och smidig efter användning. Detta gör den perfekt för personer med torr eller känslig hud som behöver extra fukt och vård.

Användning och fördelar

Cetaphil Gentle Skin Cleanser kan användas både morgon och kväll som en del av din dagliga hudvårdsrutin. För att använda den, applicera en liten mängd rengöringsgel på fuktad hud och massera försiktigt in i huden. Skölj sedan av med ljummet vatten och klappa huden torr. En av fördelarna med denna ansiktsrengöring är dess mångsidighet. Den kan användas för att ta bort smink, rengöra ansiktet från orenheter och överflödig olja, samt för att lugna och vårda känslig hud. Dess milda formula gör den även lämplig för personer med hudproblem som rosacea eller eksem.

Sammanfattning

Cetaphil Gentle Skin Cleanser är en skonsam och effektiv ansiktsrengöring som passar perfekt för personer med känslig hud. Dess milda formula rengör huden utan att irritera eller torka ut den, samtidigt som den ger fukt och vård. Med denna rengöringsgel kan du vara säker på att din hud får den omsorg den behöver för att se frisk och strålande ut.

Ytterligare information

Varumärke

Cetaphil

Butik

Apohem

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Cetaphil Gentle Skin Cleanser 236 ml”

Mycket läkemedel

★★★★★
Snabb leverans av receptfria läkemedel trots Corona tider! Tack
- Johan.S

Ibuprofen

★★★★★
Otroligt stort utbud av Ibuprofen. /M
- Mona

Vi är jätte nöjda

★★★★★
Kunde välja mellan många febertermometers och priser.
- Emilia
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram