Rea!

Oral-B Floss Action Clean Max Tandborsthuvud 5 st

  • Elektrisk tandborste
  • Oral-B
  • Floss Action Clean Max

Oral-B Floss Action Clean Max är en elektrisk tandborste som ger en effektiv rengöring av tänderna. Med hjälp av den avancerade teknologin och de speciella Floss Action-tandborsthuvudena kan du uppnå en djuprengöring och ta bort upp till 100% mer plack än en vanlig manuell tandborste. Tandborsten har också en inbyggd timer som hjälper dig att borsta i rekommenderad tid och en trycksensor som varnar om du borstar för hårt. Oral-B Floss Action Clean Max är det perfekta valet för en grundlig och skonsam tandborstning.

216.00kr

  • ✅ Effektiv rengöring med Oral-B Floss Action Clean Max tandborsthuvud.

  • ✅ Passar alla Oral-B elektriska tandborstar.

  • ✅ Fem tandborsthuvuden för långvarig användning.

  • ✅ Tar bort plack och ger en fräsch andedräkt.

  • ✅ Hjälper till att förbättra tandköttets hälsa.

Beskrivning

Oral-B Floss Action Clean Max Tandborsthuvud - För en effektiv och skonsam rengöring

Oral-B Floss Action Clean Max Tandborsthuvud är en högkvalitativ elektrisk tandborste som är utformad för att ge en effektiv och skonsam rengöring av dina tänder och tandkött. Med detta tandborsthuvud kan du uppnå en överlägsen tandborstning och samtidigt ta hand om din munhälsa på bästa sätt.

Effektiv rengöring med Floss Action-teknologi

Oral-B Floss Action Clean Max Tandborsthuvud använder sig av den avancerade Floss Action-teknologin för att ge en djupgående rengöring av dina tänder. De unika mikroborstarna på huvudet är utformade för att likna effekten av tandtrådning och kan nå även de svåråtkomliga områdena mellan tänderna. Genom att använda detta tandborsthuvud kan du effektivt ta bort plack och matrester, vilket minskar risken för karies och tandköttssjukdomar.

Skonsam mot tandköttet

Oral-B Floss Action Clean Max Tandborsthuvud är inte bara effektivt för att rengöra tänderna, det är också skonsamt mot tandköttet. De mjuka borststråna är skonsamma mot tandköttet och minskar risken för irritation och blödningar. Genom att använda detta tandborsthuvud kan du uppnå en grundlig rengöring samtidigt som du tar hand om ditt tandkött.

Enkel att använda

Oral-B Floss Action Clean Max Tandborsthuvud är enkelt att använda och passar perfekt till Oral-Bs elektriska tandborstar. Du behöver bara fästa tandborsthuvudet på tandborsten och starta borstningen. Tandborsthuvudet har en inbyggd indikator som visar när det är dags att byta ut det för att säkerställa en optimal rengöring.

Sammanfattning

Oral-B Floss Action Clean Max Tandborsthuvud är det perfekta valet för dig som vill ha en effektiv och skonsam rengöring av dina tänder och tandkött. Med den avancerade Floss Action-teknologin kan du ta bort plack och matrester även från svåråtkomliga områden. Tandborsthuvudet är skonsamt mot tandköttet och enkelt att använda. Investera i din munhälsa och prova Oral-B Floss Action Clean Max Tandborsthuvud idag!

Ytterligare information

Varumärke

Oral-B

Butik

Apohem

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Oral-B Floss Action Clean Max Tandborsthuvud 5 st”

Ibuprofen

★★★★★
Otroligt stort utbud av Ibuprofen. /M
- Mona

Vi är jätte nöjda

★★★★★
Kunde välja mellan många febertermometers och priser.
- Emilia

Mycket läkemedel

★★★★★
Snabb leverans av receptfria läkemedel trots Corona tider! Tack
- Johan.S
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram