Rea!

Sensodyne Repair & Protect Extra Soft 1 st

  • Sensodyne
  • Repair & Protect
  • Extra Soft

Sensodyne Repair & Protect är en manuell tandborste med extra mjuka borsthår. Denna tandborste är speciellt utformad för personer med känsliga tänder och tandkött. Den hjälper till att reparera och skydda emaljen samtidigt som den ger en skonsam rengöring. Sensodyne Repair & Protect tandborste är ett bra val för de som behöver extra skonsamhet och skydd för sina tänder och tandkött.

32.00kr

  • ✅ Sensodyne Repair & Protect Extra Soft tandborste

    är en manuell tandborste.
  • ✅ Tandborsten är extra mjuk för känsliga tänder och tandkött.

  • ✅ Sensodyne Repair & Protect tandborste hjälper till att reparera och skydda emaljen.

  • ✅ Tandborsten har ett ergonomiskt handtag för en bekväm användning.

  • ✅ Sensodyne Repair & Protect Extra Soft tandborste är tillverkad av högkvalitativa material.

Beskrivning

Sensodyne Repair & Protect Extra Soft - En effektiv tandborste för känsliga tänder

Sensodyne Repair & Protect Extra Soft är en manuell tandborste som är speciellt utformad för personer med känsliga tänder. Denna tandborste är en del av Sensodynes sortiment av produkter som är utvecklade för att lindra och skydda mot tandkänslighet.

Effektiv rengöring för känsliga tänder

Med Sensodyne Repair & Protect Extra Soft kan du vara säker på att du får en effektiv rengöring samtidigt som du tar hand om dina känsliga tänder. Tandborsten har extra mjuka borsthår som är skonsamma mot tandköttet och minskar risken för att orsaka obehag eller smärta vid tandborstning.

Reparerar och skyddar emaljen

En av de viktigaste egenskaperna hos Sensodyne Repair & Protect Extra Soft är dess förmåga att reparera och skydda emaljen på dina tänder. Tandborsten är utrustad med ett unikt formulerat tandkrämsskydd som hjälper till att stärka och återuppbygga emaljen, vilket minskar risken för framtida skador och känslighet.

En skonsam tandborste för daglig användning

Sensodyne Repair & Protect Extra Soft är utformad för daglig användning och kan användas tillsammans med din favorittandkräm. Tandborsten har en ergonomiskt utformad handtag som ger en bekväm och stadig grepp, vilket gör tandborstningen enkel och effektiv.

Varför välja Sensodyne Repair & Protect Extra Soft?

- Speciellt utformad för personer med känsliga tänder - Extra mjuka borsthår för skonsam rengöring - Reparerar och skyddar emaljen - Ergonomiskt handtag för enkel användning - Kan användas tillsammans med din favorittandkräm Sammanfattningsvis är Sensodyne Repair & Protect Extra Soft en effektiv tandborste som är speciellt utformad för personer med känsliga tänder. Med dess förmåga att reparera och skydda emaljen, samt dess skonsamma rengöringsegenskaper, är denna tandborste ett utmärkt val för att ta hand om din tandhälsa och minska obehag vid tandborstning.

Ytterligare information

Varumärke

Sensodyne

Butik

Apohem

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Sensodyne Repair & Protect Extra Soft 1 st”

Vi är jätte nöjda

★★★★★
Kunde välja mellan många febertermometers och priser.
- Emilia

Ibuprofen

★★★★★
Otroligt stort utbud av Ibuprofen. /M
- Mona

Mycket läkemedel

★★★★★
Snabb leverans av receptfria läkemedel trots Corona tider! Tack
- Johan.S
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram