Sans Soucis Deep Moist Depot 2-phase Moisture Concentrate 30 ml

499.00kr

Beskrivning

Sans Soucis Deep Moist Depot 2-Phase Moisture Concentrate - 30 ml

Sans Soucis Deep Moist Depot 2-Phase Moisture Concentrate är ett ansiktsserum som ger intensiv återfuktning till huden. Med sin unika tvåfasformula kombinerar den olja och vatten för att ge en djupgående fuktboost.

Fördelar med Sans Soucis Deep Moist Depot 2-Phase Moisture Concentrate

- Intensiv återfuktning: Serumet är speciellt utformat för att ge en kraftfull återfuktning till huden. Det hjälper till att återställa fuktbalansen och ger en mjuk och smidig hud. - Djupgående verkan: Den tvåfasiga formulan gör att serumet kan tränga djupt in i huden och verka på flera nivåer. Det hjälper till att återuppbygga hudens fuktbarriär och förhindrar fuktavdunstning. - Mjukgörande effekt: Serumet innehåller även mjukgörande ingredienser som hjälper till att förbättra hudens elasticitet och ge en jämnare och mer strålande hudton.

Hur man använder Sans Soucis Deep Moist Depot 2-Phase Moisture Concentrate

1. Skaka flaskan väl för att blanda de två faserna. 2. Applicera några droppar serum på rengjord hud. 3. Massera försiktigt in serumet i huden tills det har absorberats helt. 4. Fortsätt med din vanliga hudvårdsrutin.

Varför välja Sans Soucis Deep Moist Depot 2-Phase Moisture Concentrate?

Sans Soucis Deep Moist Depot 2-Phase Moisture Concentrate är en idealisk produkt för dig som behöver extra fukt till din hud. Dess unika tvåfasformula och djupgående verkan gör att den kan ge en långvarig återfuktning och förbättra hudens övergripande hälsa. Köp Sans Soucis Deep Moist Depot 2-Phase Moisture Concentrate idag och upplev fördelarna med en väl återfuktad och strålande hud.

Ytterligare information

Varumärke

Sans Soucis

Butik

Apohem

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Sans Soucis Deep Moist Depot 2-phase Moisture Concentrate 30 ml”

Ibuprofen

★★★★★
Otroligt stort utbud av Ibuprofen. /M
- Mona

Mycket läkemedel

★★★★★
Snabb leverans av receptfria läkemedel trots Corona tider! Tack
- Johan.S

Vi är jätte nöjda

★★★★★
Kunde välja mellan många febertermometers och priser.
- Emilia
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram