Rea!

Selefa Kompress Nonwowen 10x10 cm 150 st

Det ursprungliga priset var: 28.00kr.Det nuvarande priset är: 26.00kr.

Beskrivning

Selefa Kompress Nonwowen 10x10 cm - 150 st

Selefa Kompress Nonwowen är en högkvalitativ produkt som är perfekt för att behandla sår och skador. Med en storlek på 10x10 cm är dessa kompresser idealiska för att täcka och skydda sår på olika delar av kroppen. Med en förpackning som innehåller 150 stycken kompresser får du gott om material för att hantera olika typer av sår och skador.

Högkvalitativt material för optimal sårläkning

Dessa kompresser är tillverkade av nonwowen-material av hög kvalitet. Detta material är mjukt, skonsamt mot huden och absorberar effektivt vätska från såret. Det hjälper till att hålla såret rent och torrt, vilket är avgörande för en snabb och smidig läkningsprocess. Nonwowen-materialet är också skonsamt mot såret och minskar risken för irritation eller allergiska reaktioner.

Perfekt för både stora och små sår

Med en storlek på 10x10 cm är dessa kompresser mångsidiga och kan användas för både stora och små sår. De kan enkelt klippas eller vikas för att passa olika storlekar och former av sår. Oavsett om det är ett skärsår, brännskada eller ett mindre skrubbsår, kommer Selefa Kompress Nonwowen att ge den nödvändiga skydd och hjälpa till att påskynda läkningsprocessen.

Praktisk förpackning för enkel användning

Selefa Kompress Nonwowen levereras i en förpackning som innehåller 150 stycken kompresser. Detta gör det enkelt att ha tillräckligt med kompresser till hands för att behandla sår och skador när de uppstår. Förpackningen är också kompakt och lätt att förvara, vilket gör den perfekt att ha med sig på resor eller för att ha i medicinskåpet hemma.

Sammanfattning

Selefa Kompress Nonwowen 10x10 cm är den perfekta produkten för att behandla sår och skador. Med högkvalitativt nonwowen-material och en storlek som passar både stora och små sår, kommer dessa kompresser att ge optimalt skydd och främja en snabb läkningsprocess. Med en förpackning som innehåller 150 stycken kompresser har du gott om material till hands för att hantera olika typer av sår och skador. Beställ dina Selefa Kompress Nonwowen idag och se till att du är väl förberedd för eventuella skador och sår.

Ytterligare information

Varumärke

Selefa

Butik

Apohem

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Selefa Kompress Nonwowen 10x10 cm 150 st”

Vi är jätte nöjda

★★★★★
Kunde välja mellan många febertermometers och priser.
- Emilia

Mycket läkemedel

★★★★★
Snabb leverans av receptfria läkemedel trots Corona tider! Tack
- Johan.S

Ibuprofen

★★★★★
Otroligt stort utbud av Ibuprofen. /M
- Mona
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram