Rea!

TRESemme Schampoo luxurious moisture 500 ml

  • Fuktgivande
  • Gör håret mjukt
  • 500 ml för långvarig användning

Tresemme schampo Luxurious Moisture är ett fuktgivande schampo som gör håret mjukt och glansigt. Med sin unika formula återfuktar det håret och hjälper till att bevara dess naturliga fuktbalans. Schampot är speciellt utformat för att ge intensiv återfuktning till torrt och skadat hår. Med en storlek på 500 ml räcker det länge och ger dig långvarig användning. Ge ditt hår den fukt och näring det behöver med Tresemme schampo Luxurious Moisture.

32.00kr

  • ✅ Ger intensiv återfuktning för torrt hår.

  • ✅ Innehåller avancerad fuktteknologi för mjukt och glansigt hår.

  • ✅ Stärker och återuppbygger skadat hår.

  • ✅ Passar alla hårtyper och är dermatologiskt testat.

  • ✅ Volym: 500 ml.

Beskrivning

Tresemme Schampo Luxurious Moisture 500 ml - För ett lyxigt och återfuktat hår

Tresemme Schampo Luxurious Moisture 500 ml är en fantastisk produkt som ger ditt hår den ultimata lyxiga och återfuktande behandlingen det förtjänar. Med hjälp av nyckelingredienser och avancerad teknologi har Tresemme skapat detta schampo för att ge dig ett hår som är mjukt, glänsande och fullt av liv.

Återfuktande formula för torrt hår

Detta schampo är speciellt utformat för att behandla och återfukta torrt hår. Med sin unika formula tränger det djupt in i hårstråna och återställer fuktbalansen, vilket gör att ditt hår blir mjukt och smidigt. Du kommer att märka en omedelbar förbättring av hårets textur och glans.

Nyckelingredienser för optimal effekt

Tresemme Schampo Luxurious Moisture innehåller nyckelingredienser som arbetar tillsammans för att ge dig de bästa resultaten. Aloe vera är känt för sina fuktgivande egenskaper och hjälper till att återfukta och stärka håret. Kokosolja ger näring och mjukgör håret, samtidigt som det skyddar mot skador och frissighet.

Fördelar med Tresemme Schampo Luxurious Moisture 500 ml

- Återfuktar och mjukgör torrt hår - Ger håret en lyxig glans och lyster - Stärker och skyddar håret mot skador - Förbättrar hårets textur och hanterbarhet - Ger en fräsch och behaglig doft som varar länge

Användning

För att få bästa resultat, massera in en generös mängd schampo i vått hår och hårbotten. Skölj noggrant och upprepa vid behov. För att få ut det mesta av schampot, använd Tresemme Balsam Luxurious Moisture efter tvätt för att ytterligare återfukta och vårda ditt hår.

Sammanfattning

Tresemme Schampo Luxurious Moisture 500 ml är det perfekta valet för dig som vill ge ditt hår en lyxig och återfuktande behandling. Med sin unika formula och nyckelingredienser ger det dig ett hår som är mjukt, glänsande och fullt av liv. Ge ditt hår den kärlek det förtjänar med Tresemme Schampo Luxurious Moisture!

Ytterligare information

Varumärke

TRESemmé

Butik

Apohem

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”TRESemme Schampoo luxurious moisture 500 ml”

Ibuprofen

★★★★★
Otroligt stort utbud av Ibuprofen. /M
- Mona

Mycket läkemedel

★★★★★
Snabb leverans av receptfria läkemedel trots Corona tider! Tack
- Johan.S

Vi är jätte nöjda

★★★★★
Kunde välja mellan många febertermometers och priser.
- Emilia
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram