Rea!

Venus Olay blad 3 st

  • Venus Olay
  • Rakblad
  • 3 st

Venus Olay rakblad är en populär produkt för hårborttagning. Dessa rakblad kommer i en förpackning med 3 stycken. De är speciellt utformade för att ge en nära och bekväm rakning samtidigt som de återfuktar huden. Venus Olay rakblad är perfekta för dig som vill ha en smidig och effektiv hårborttagningsupplevelse. Prova dem idag för en silkeslen och hårfri hud!

161.00kr

  • ✅ Kombinerar Venus rakblad med Olay fuktgivande ingredienser.

  • ✅ Ger en nära och behaglig rakning för silkeslen hud.

  • ✅ Innehåller 3 rakblad för långvarig användning.

  • ✅ Passar alla Venus-rakhållare för enkel användning.

  • ✅ Perfekt för att få en mjuk och återfuktad hud.

Beskrivning

Venus Olay Blad - För en smidig och återfuktad rakning

Venus Olay Blad är den perfekta lösningen för dig som vill ha en smidig och återfuktad rakning. Dessa rakblad är utformade för att ge dig en nära och skonsam rakning samtidigt som de tillför fukt till din hud. Med Venus Olay Blad kan du säkerställa att din hud håller sig mjuk och återfuktad även efter rakningen.

Fördelarna med Venus Olay Blad

- Nära och skonsam rakning: Venus Olay Blad är utrustade med flera skarpa och precisionsskurna blad som effektivt tar bort oönskat hår utan att irritera huden. Du kan vara säker på att få en nära och behaglig rakning varje gång. - Återfuktande egenskaper: Det unika med Venus Olay Blad är att de är berikade med fuktgivande ämnen som hjälper till att återfukta din hud under rakningen. Detta minskar risken för torrhet och ger dig en silkeslen och mjuk hud efteråt. - Lätt att använda: Venus Olay Blad är enkla att använda och passar perfekt till Venus-rakhuvuden. Du behöver bara fästa bladen på rakhyveln och du är redo att raka. Detta gör rakningen snabb och smidig.

Hur du använder Venus Olay Blad

1. Förbered din hud genom att tvätta och fukta området som ska rakas. Det är viktigt att huden är ren och fuktad för att få bästa resultat. 2. Fäst Venus Olay Blad på din Venus-rakhyvel genom att klicka fast dem på plats. Se till att bladen sitter ordentligt och är säkert fastsatta. 3. Börja raka i motsatt riktning av hårväxten med lätta och jämna drag. Var försiktig och undvik att trycka för hårt mot huden för att undvika irritation. 4. Skölj bladen regelbundet under varmt vatten för att avlägsna hår och skum. Detta hjälper till att hålla bladen rena och skarpa för en bättre rakning. 5. Efter rakningen, skölj av området med kallt vatten för att stänga porerna och applicera sedan en återfuktande lotion eller kräm för att bevara hudens fuktbalans.

Varför välja Venus Olay Blad?

Venus Olay Blad är det perfekta valet för dig som vill ha en smidig och återfuktad rakning. Dessa blad erbjuder en nära och skonsam rakning samtidigt som de tillför fukt till din hud. Med Venus Olay Blad kan du vara säker på att få en silkeslen och mjuk hud varje gång du rakar dig. Ge din hud den omsorg den förtjänar med Venus Olay Blad!

Ytterligare information

Varumärke

Gillette

Butik

Apohem

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Venus Olay blad 3 st”

Ibuprofen

★★★★★
Otroligt stort utbud av Ibuprofen. /M
- Mona

Vi är jätte nöjda

★★★★★
Kunde välja mellan många febertermometers och priser.
- Emilia

Mycket läkemedel

★★★★★
Snabb leverans av receptfria läkemedel trots Corona tider! Tack
- Johan.S
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram