Rea!

WashBar Daily Spritzer Citrus & Manuka 250ml

  • Naturlig
  • Pälsförbättrande
  • Citrusdoft

Washbar Daily Spritzer är en naturlig och pälsförbättrande produkt för husdjur. Med en härlig citrusdoft ger denna spray en fräsch känsla och hjälper till att hålla pälsen ren och välvårdad. Perfekt för daglig användning och passar alla typer av pälsar. Ge din fyrbenta vän det bästa med Washbar Daily Spritzer!

133.00kr

  • ✅ Naturlig pälsrengöring med citrus och manuka

  • ✅ Fräschar upp pälsen och tar bort oönskade lukter

  • ✅ Skonsam formula som passar daglig användning

  • ✅ Innehåller inga skadliga kemikalier eller parabener

  • ✅ Praktisk sprayflaska för enkel applicering

Beskrivning

WashBar Daily Spritzer Citrus Manuka 250ml - En naturlig och uppfriskande pälsvård för ditt husdjur

WashBar Daily Spritzer Citrus Manuka 250ml är en högkvalitativ pälsvårdsspray som är speciellt utformad för att hålla din husdjurs päls fräsch och väldoftande. Denna produkt är tillverkad av naturliga ingredienser och är skonsam nog att användas dagligen utan att irritera eller torka ut pälsen.

Naturliga ingredienser för en frisk päls

WashBar Daily Spritzer Citrus Manuka 250ml innehåller en unik kombination av citrus och manukaolja, vilket ger en uppfriskande doft samtidigt som det hjälper till att hålla pälsen ren och frisk. Citrusolja är känd för sina rengörande egenskaper och kan hjälpa till att avlägsna oönskade lukter från pälsen. Manukaolja är känt för sina antibakteriella egenskaper och kan hjälpa till att bekämpa eventuella hudirritationer eller klåda.

Fördelar med WashBar Daily Spritzer Citrus Manuka 250ml

- Naturliga ingredienser: Produkten är tillverkad av naturliga ingredienser och är fri från skadliga kemikalier, vilket gör den säker att använda på ditt husdjur. - Uppfriskande doft: Den citrus- och manukadoftande formulan ger en fräsch och behaglig doft som varar länge. - Daglig användning: Produkten är skonsam nog att användas dagligen utan att torka ut pälsen eller irritera huden. - Minskar oönskad lukt: Citrusoljan hjälper till att avlägsna oönskade lukter från pälsen, vilket håller ditt husdjur fräscht och väldoftande. - Antibakteriella egenskaper: Manukaoljan hjälper till att bekämpa eventuella hudirritationer eller klåda och håller pälsen frisk och välmående.

Användning

För att använda WashBar Daily Spritzer Citrus Manuka 250ml, spraya produkten jämnt över pälsen på ditt husdjur. Undvik att spraya direkt i ögonen eller på känsliga områden. Massera försiktigt in produkten i pälsen och låt den lufttorka. Du kan använda produkten dagligen eller vid behov för att hålla pälsen fräsch och väldoftande.

Sammanfattning

WashBar Daily Spritzer Citrus Manuka 250ml är en naturlig och uppfriskande pälsvårdsspray som hjälper till att hålla din husdjurs päls ren, frisk och väldoftande. Med sin unika kombination av citrus- och manukaolja ger den en behaglig doft samtidigt som den bekämpar oönskad lukt och hudirritationer. Använd denna produkt dagligen för att ge ditt husdjur den bästa möjliga pälsvården.

Ytterligare information

Varumärke

WashBar

Butik

Apohem

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”WashBar Daily Spritzer Citrus & Manuka 250ml”

Mycket läkemedel

★★★★★
Snabb leverans av receptfria läkemedel trots Corona tider! Tack
- Johan.S

Vi är jätte nöjda

★★★★★
Kunde välja mellan många febertermometers och priser.
- Emilia

Ibuprofen

★★★★★
Otroligt stort utbud av Ibuprofen. /M
- Mona
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram