Rea!

ANNEMARIE BÖRLIND Purifying Care Concealer Stick Dark 4,8 g

  • Naturlig
  • Purifierande
  • Mörka nyanser

Annemarie Börlind Purifying Care Concealer Stick är en naturlig och purifierande concealer i mörka nyanser. Med sin unika formula hjälper den till att täcka ojämnheter och mörka ringar under ögonen. Produkten är lätt att applicera och ger en jämn och naturlig finish. Den är även berikad med vårdande ingredienser som hjälper till att vårda och skydda huden samtidigt som den ger en perfekt täckning. Med Annemarie Börlind Purifying Care Concealer Stick kan du få en felfri och strålande hud varje dag.

74.00kr

  • ✅ Annemarie Börlind Purifying Care Concealer Stick Dark 4,8 g

  • ✅ En concealerstick som döljer ojämnheter och mörka ringar

  • ✅ Innehåller naturliga ingredienser för att vårda huden

  • ✅ Lätt att applicera och ger en naturlig täckning

  • ✅ Passar perfekt för mörkare hudtoner

Beskrivning

Annemarie Börlind Purifying Care Concealer Stick Dark 4,8 g - En perfekt lösning för att dölja ojämnheter

Annemarie Börlind Purifying Care Concealer Stick Dark 4,8 g är en högkvalitativ concealer som är speciellt utformad för att dölja ojämnheter och ge en jämn och naturlig hudton. Med denna concealer kan du enkelt och effektivt täcka mörka ringar under ögonen, finnar, ärr eller andra ojämnheter i huden.

Fördelar med Annemarie Börlind Purifying Care Concealer Stick Dark

Denna concealer är berikad med vårdande ingredienser som hjälper till att vårda och skydda huden samtidigt som den ger en perfekt täckning. Den innehåller bland annat naturliga mineralpigment som ger en naturlig och jämn hudton. Dessutom är den fri från syntetiska färgämnen och parfym, vilket gör den lämplig även för känslig hud.

Användning av Annemarie Börlind Purifying Care Concealer Stick Dark

För att använda denna concealer, applicera den direkt på ojämnheter eller mörka områden i huden. Använd fingertopparna eller en concealerborste för att försiktigt blanda ut produkten tills den smälter in i huden. Du kan också använda den som en bas för din foundation för att få en ännu jämnare och mer hållbar täckning.

Varför välja Annemarie Börlind Purifying Care Concealer Stick Dark?

Det finns flera anledningar till varför du bör välja Annemarie Börlind Purifying Care Concealer Stick Dark. För det första är den tillverkad av ett välrenommerat märke som är känt för sina högkvalitativa och naturliga produkter. För det andra är den speciellt utformad för att passa mörkare hudtoner, vilket gör den till ett utmärkt val för personer med mörkare hud.

Sammanfattning

Annemarie Börlind Purifying Care Concealer Stick Dark 4,8 g är en högkvalitativ concealer som ger en perfekt täckning och hjälper till att dölja ojämnheter i huden. Med sina vårdande ingredienser och naturliga mineralpigment ger den en naturlig och jämn hudton. Välj denna concealer för att få en perfekt och naturlig look som varar hela dagen.

Ytterligare information

Varumärke

Annemarie Börlind

Butik

Apohem

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”ANNEMARIE BÖRLIND Purifying Care Concealer Stick Dark 4,8 g”

Vi är jätte nöjda

★★★★★
Kunde välja mellan många febertermometers och priser.
- Emilia

Mycket läkemedel

★★★★★
Snabb leverans av receptfria läkemedel trots Corona tider! Tack
- Johan.S

Ibuprofen

★★★★★
Otroligt stort utbud av Ibuprofen. /M
- Mona
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram