Rea!

Astion Pharma Astion Daily Repair 70% 500 ml

  • Astion Pharma
  • Astion Daily Repair
  • Eksem klåda

Astion Pharma erbjuder Astion Daily Repair, en effektiv lösning för personer som lider av eksem och klåda. Denna produkt är speciellt utformad för att lindra obehag och återfukta huden. Med en volym på 500 ml räcker den länge och ger daglig vård och reparation. Astion Daily Repair är ett pålitligt val för dem som söker lindring och förbättring av hudbesvär.

135.00kr

  • ✅ Lämplig för daglig användning vid eksem och klåda.

  • ✅ Innehåller 70% fuktighetsbevarande ämnen för att återfukta huden.

  • ✅ Milt parfymerad för att minimera hudirritation.

  • ✅ Snabbabsorberande formula som inte kladdar.

  • ✅ Storlek: 500 ml för långvarig användning.

Beskrivning

Astion Pharma Astion Daily Repair 70 - 500 ml

Astion Pharma Astion Daily Repair 70 är en effektiv och skonsam kroppsvårdsprodukt som är speciellt utformad för att behandla och lindra hudbesvär såsom eksem och klåda. Med en volym på 500 ml får du en generös mängd produkt som räcker länge.

Fördelar med Astion Pharma Astion Daily Repair 70

Astion Pharma Astion Daily Repair 70 är framtagen med omsorgsfullt utvalda ingredienser som är kända för sina lugnande och återfuktande egenskaper. Produkten är dermatologiskt testad och passar även för känslig hud. Här är några av fördelarna med denna produkt: 1. Lämplig för daglig användning: Astion Pharma Astion Daily Repair 70 kan användas dagligen för att återfukta och vårda huden. Den hjälper till att återställa hudens naturliga balans och skyddar mot yttre påfrestningar. 2. Effektiv mot eksem och klåda: Med sin speciella formula är Astion Pharma Astion Daily Repair 70 särskilt effektiv för att behandla och lindra hudbesvär såsom eksem och klåda. Den lugnar irriterad hud och minskar obehag. 3. Återfuktande egenskaper: Produkten är berikad med fuktgivande ingredienser som hjälper till att återfukta och mjukgöra huden. Den hjälper till att förhindra torrhet och stramhet, vilket är vanligt vid hudbesvär. 4. Skonsam och mild: Astion Pharma Astion Daily Repair 70 är skonsam och mild mot huden. Den är fri från parfym och färgämnen, vilket minskar risken för allergiska reaktioner. Produkten kan användas av hela familjen, inklusive barn.

Användning av Astion Pharma Astion Daily Repair 70

Astion Pharma Astion Daily Repair 70 är enkel att använda. Applicera produkten på ren och torr hud och massera försiktigt in tills den absorberas helt. Använd gärna produkten efter bad eller dusch för bästa resultat. För att uppnå optimal effekt rekommenderas regelbunden användning.

Sammanfattning

Astion Pharma Astion Daily Repair 70 är en kroppsvårdsprodukt som är speciellt utformad för att behandla och lindra hudbesvär såsom eksem och klåda. Med sina återfuktande egenskaper och skonsamma formula är den lämplig för daglig användning och passar även för känslig hud. Applicera produkten regelbundet för att uppnå bästa resultat och njut av en lugnare och mer balanserad hud.

Ytterligare information

Varumärke

Astion Pharma

Butik

Apohem

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Astion Pharma Astion Daily Repair 70% 500 ml”

Ibuprofen

★★★★★
Otroligt stort utbud av Ibuprofen. /M
- Mona

Vi är jätte nöjda

★★★★★
Kunde välja mellan många febertermometers och priser.
- Emilia

Mycket läkemedel

★★★★★
Snabb leverans av receptfria läkemedel trots Corona tider! Tack
- Johan.S
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram