Rea!

Baylis & Harding Jojoba Vanilla & Almond Oil 3 Hand Cream Set

  • Baylis Harding
  • Jojoba
  • Vanilla Almond Oil

Baylis Harding Jojoba Vanilla Almond Oil är en handkräm som är perfekt för att återfukta och vårda torra händer. Med en unik kombination av jojobaolja och vaniljmandelolja ger denna handkräm intensiv fukt och näring till huden. Den absorberas snabbt och lämnar inga kladdiga rester. Med detta set får du tre handkrämer som du kan ha med dig överallt för att hålla dina händer mjuka och återfuktade. Baylis Harding Jojoba Vanilla Almond Oil är ett måste för alla som vill ha friska och välvårdade händer.

101.00kr

  • ✅ Innehåller tre handkrämer med doft av jojoba, vanilj och mandelolja.

  • ✅ Återfuktar och vårdar torra händer effektivt.

  • ✅ Snabbabsorberande formula som inte kladdar.

  • ✅ Praktiskt set för att ha en handkräm i väskan, på jobbet och hemma.

  • ✅ Passar alla hudtyper och kan användas dagligen.

Beskrivning

Baylis & Harding Jojoba Vanilla Almond Oil 3 Hand Cream Set

Baylis & Harding Jojoba Vanilla Almond Oil 3 Hand Cream Set är en fantastisk produkt som kommer att ge dina händer den vård de förtjänar. Med en kombination av jojobaolja, vanilj och mandelolja kommer dina händer att bli mjuka, återfuktade och väldoftande.

Fördelar med Baylis & Harding Jojoba Vanilla Almond Oil 3 Hand Cream Set

Denna handkräm har många fördelar för dina händer. Här är några av dem: 1. Återfuktning: Jojobaolja och mandelolja är kända för sina fuktgivande egenskaper. De hjälper till att återfukta torr hud och lämnar dina händer mjuka och smidiga. 2. Näringsrik: Vaniljextrakt är rikt på antioxidanter och hjälper till att skydda huden mot skador från fria radikaler. Det ger även näring åt huden och hjälper till att bevara dess ungdomliga utseende. 3. Väldoftande: Doften av vanilj och mandelolja ger en härlig arom som varar länge. Du kommer att älska hur dina händer doftar efter att ha använt denna handkräm.

Hur man använder Baylis & Harding Jojoba Vanilla Almond Oil 3 Hand Cream Set

Användningen av denna handkräm är enkel. Följ dessa steg för att få bästa resultat: 1. Tvätta händerna noggrant med varmt vatten och mild tvål. 2. Ta en liten mängd handkräm och massera in den i händerna. Fokusera särskilt på torra områden och nagelband. 3. Fortsätt massera tills krämen har absorberats helt. 4. Upprepa vid behov, särskilt efter att ha tvättat händerna.

Varför välja Baylis & Harding Jojoba Vanilla Almond Oil 3 Hand Cream Set

Det finns många anledningar till varför du bör välja Baylis & Harding Jojoba Vanilla Almond Oil 3 Hand Cream Set. Här är några av dem: 1. Kvalitet: Baylis & Harding är ett välkänt varumärke som är känt för sina högkvalitativa produkter. Du kan lita på att denna handkräm kommer att ge dig de resultat du önskar. 2. Naturliga ingredienser: Produkten innehåller naturliga ingredienser som är skonsamma mot huden. Du behöver inte oroa dig för att använda produkten regelbundet. 3. Prisvärd: Trots sin höga kvalitet är Baylis & Harding Jojoba Vanilla Almond Oil 3 Hand Cream Set prisvärd. Du får mycket för pengarna. 4. Perfekt som present: Denna handkräm kommer i en vacker förpackning och är perfekt att ge bort som present till någon du bryr dig om. Sammanfattningsvis är Baylis & Harding Jojoba Vanilla Almond Oil 3 Hand Cream Set en utmärkt produkt för att vårda och återfukta dina händer. Med sina naturliga ingredienser och härliga doft kommer du att älska att använda denna handkräm varje dag. Ge dina händer den kärlek de förtjänar med Baylis & Harding Jojoba Vanilla Almond Oil 3 Hand Cream Set!

Ytterligare information

Varumärke

Baylis & Harding

Butik

Apohem

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Baylis & Harding Jojoba Vanilla & Almond Oil 3 Hand Cream Set”

Mycket läkemedel

★★★★★
Snabb leverans av receptfria läkemedel trots Corona tider! Tack
- Johan.S

Ibuprofen

★★★★★
Otroligt stort utbud av Ibuprofen. /M
- Mona

Vi är jätte nöjda

★★★★★
Kunde välja mellan många febertermometers och priser.
- Emilia
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram