Rea!

BIBS Baby Shower Blush Gift Set

  • Hög kvalitet
  • Barnvänligt
  • Praktiskt set

BIBS Baby Shower Blush Gift Set är en populär produkt för baby och barn. Det är ett set av hög kvalitet som är barnvänligt och säkert att använda. Setet innehåller praktiska produkter som är perfekta för babyshower eller som gåva till nyblivna föräldrar. Med sin vackra blush-färg är detta set både stilfullt och funktionellt. Produkterna i setet är noga utvalda för att underlätta vardagen för både föräldrar och barn. Med BIBS Baby Shower Blush Gift Set kan du ge en praktisk och uppskattad present till de små.

319.00kr

  • ✅ Bibs Baby Shower Blush Gift Set

    är en presentförpackning för bebisar.
  • ✅ Innehåller två nappar och en napphållare i rosa färg.

  • ✅ Tillverkade av BPA-fri och giftfri silikon.

  • ✅ Napparna har en rund form som liknar mammans bröst.

  • ✅ Perfekt gåva till baby showers eller nyfödda.

Beskrivning

BIBS Baby Shower Blush Gift Set - Perfekt present till baby och barn

BIBS Baby Shower Blush Gift Set är en fantastisk present som är perfekt för att fira en nyfödd bebis eller ett barns födelsedag. Detta set är fyllt med användbara och stilfulla produkter som kommer att vara till glädje för både föräldrar och barn.

Stilfulla och praktiska produkter

I detta presentset ingår flera stilfulla och praktiska produkter som är noga utvalda för att passa både baby och barn. Setet innehåller BIBS nappar i den populära färgen Blush, som är både trendiga och säkra för barnet att använda. Napparna är tillverkade av naturlig latex och har en rund form som är skonsam mot barnets ansikte.

Kvalitet och säkerhet

BIBS Baby Shower Blush Gift Set är tillverkat med fokus på kvalitet och säkerhet. Napparna är BPA-fria och uppfyller de högsta säkerhetsstandarderna. Föräldrar kan känna sig trygga med att ge sina barn dessa nappar, som är skonsamma mot barnets känsliga hud och tänder.

En perfekt gåva att ge bort

Detta presentset är inte bara praktiskt och säkert, det är också en vacker gåva att ge bort. Förpackningen är stilfull och elegant, vilket gör att den passar perfekt som present till babyshower eller födelsedagsfest. Föräldrar kommer att uppskatta den omtanke som ligger bakom valet av denna present.

Sammanfattning

BIBS Baby Shower Blush Gift Set är en perfekt present till baby och barn. Med stilfulla och praktiska produkter som är säkra och av hög kvalitet, kommer detta presentset att vara till glädje för både föräldrar och barn. Ge bort denna vackra gåva och visa din omtanke till de små i ditt liv.

Ytterligare information

Varumärke

BIBS

Butik

Apohem

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”BIBS Baby Shower Blush Gift Set”

Ibuprofen

★★★★★
Otroligt stort utbud av Ibuprofen. /M
- Mona

Mycket läkemedel

★★★★★
Snabb leverans av receptfria läkemedel trots Corona tider! Tack
- Johan.S

Vi är jätte nöjda

★★★★★
Kunde välja mellan många febertermometers och priser.
- Emilia
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram