Rea!

BIBS Kangaroo Hoodie Towel Baby Petrol

  • Högkvalitativt material
  • Mjuk och skonsam
  • Praktisk och bekväm

Bibs Kangaroo Hoodie Towel är en badhandduk för barn i färgen petrol. Den är tillverkad av högkvalitativt material som är skonsamt mot barnets känsliga hud. Handduken är mjuk och bekväm att använda efter badet. Dessutom har den en praktisk huva som håller barnets huvud varmt och skyddat. Med denna badhandduk kan du enkelt torka och svepa in ditt barn efter badet på ett bekvämt sätt. Den är perfekt för att hålla ditt barn varmt och mysigt efter badet.

279.00kr

  • ✅ Bibs Kangaroo Hoodie Towel Baby Petrol

    är en praktisk handduk för barn.
  • ✅ Tillverkad av mjuk och absorberande bomull för snabb torkning.

  • ✅ Har en huva som håller barnets huvud varmt och torrt.

  • ✅ Perfekt för att använda efter bad eller simning.

  • ✅ Finns i färgen petrol för en snygg och stilren look.

Beskrivning

Bibs Kangaroo Hoodie Towel Baby Petrol - En praktisk och bekväm handduk för ditt barn

Bibs Kangaroo Hoodie Towel Baby Petrol är en fantastisk produkt som erbjuder både funktionalitet och komfort för ditt barn. Denna handduk är speciellt utformad för att vara perfekt för att torka av ditt barn efter badet eller duschen. Med sin unika design och högkvalitativa material är den ett måste för alla föräldrar.

Funktionell och praktisk design

Bibs Kangaroo Hoodie Towel Baby Petrol har en smart design som gör det enkelt att använda den. Den har en praktisk huva som passar perfekt över ditt barns huvud för att hålla det varmt och bekvämt. Handduken är tillverkad av mjukt och absorberande material som snabbt torkar ditt barns hud utan att irritera den.

Högkvalitativa material för bästa komfort

Denna handduk är tillverkad av högkvalitativa material som är skonsamma mot ditt barns känsliga hud. Den är tillverkad av 100% bomull som är mjuk och skön att använda. Materialen är också hållbara och tåliga, vilket gör att handduken kan användas om och om igen utan att förlora sin kvalitet.

Perfekt för bad- och duschstunder

Bibs Kangaroo Hoodie Towel Baby Petrol är perfekt för att använda efter bad- och duschstunder. Den är stor nog att svepa in ditt barn helt och hållet, vilket gör det enkelt att torka av hela kroppen. Handduken är också lätt att ta med sig och kan användas både hemma och på resande fot.

Sammanfattning

Bibs Kangaroo Hoodie Towel Baby Petrol är en praktisk och bekväm handduk som är perfekt för att torka av ditt barn efter badet eller duschen. Med sin smarta design, högkvalitativa material och funktionalitet är den ett utmärkt val för alla föräldrar. Investera i denna handduk och ge ditt barn den bästa komforten och omsorgen det förtjänar.

Ytterligare information

Varumärke

BIBS

Butik

Apohem

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”BIBS Kangaroo Hoodie Towel Baby Petrol”

Ibuprofen

★★★★★
Otroligt stort utbud av Ibuprofen. /M
- Mona

Mycket läkemedel

★★★★★
Snabb leverans av receptfria läkemedel trots Corona tider! Tack
- Johan.S

Vi är jätte nöjda

★★★★★
Kunde välja mellan många febertermometers och priser.
- Emilia
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram