Rea!

Blue Berry Plus ögonvitamin 60 st

  • Blue Berry Plus
  • Ögonvitamin
  • 60 st

Blue Berry Plus är ett kosttillskott som är speciellt utformat för att främja ögonhälsan. Med sina 60 tabletter erbjuder det en långvarig förbrukning. Blue Berry Plus innehåller viktiga näringsämnen och antioxidanter som kan hjälpa till att skydda ögonen från skadliga fria radikaler och främja en klar syn. Det är ett perfekt tillskott för dem som vill ta hand om sina ögon och bibehålla en god synhälsa.

179.00kr

  • ✅ Blue Berry Plus är ett kosttillskott för ögonhälsa.

  • ✅ Innehåller blåbärsextrakt och andra näringsämnen för synen.

  • ✅ Bidrar till att bibehålla normal synförmåga.

  • ✅ Innehåller antioxidanter som skyddar ögonen mot fria radikaler.

  • ✅ Rekommenderas för personer som vill stödja sin ögonhälsa.

Beskrivning

Blue Berry Plus - Ögonvitamin för bättre syn

Blue Berry Plus är ett kosttillskott som är speciellt utformat för att främja och bevara en god ögonhälsa. Med en unik sammansättning av näringsämnen och antioxidanter är detta tillskottet perfekt för dig som vill ta hand om dina ögon på bästa möjliga sätt.

Fördelarna med Blue Berry Plus

Blue Berry Plus innehåller en hög koncentration av blåbärsextrakt, som är känt för sina positiva effekter på synen. Blåbär är rika på antioxidanter som kan hjälpa till att skydda ögat mot skadliga fria radikaler och minska risken för åldersrelaterade ögonsjukdomar som grå starr och åldersrelaterad makuladegeneration. Tillskottet innehåller också andra viktiga näringsämnen för ögonhälsan, såsom lutein och zeaxantin. Dessa ämnen finns naturligt i ögat och hjälper till att skydda näthinnan och linsen från skadliga UV-strålar och blått ljus. Genom att ta Blue Berry Plus kan du ge dina ögon extra skydd och stöd för att bibehålla en skarp syn och minska risken för ögonsjukdomar.

Hur används Blue Berry Plus?

Blue Berry Plus kommer i form av lättillgängliga kapslar som enkelt kan tas som en del av din dagliga kost. Rekommenderad dosering är att ta en kapsel per dag tillsammans med mat. För bästa resultat bör tillskottet tas kontinuerligt under en längre period.

Varför välja Blue Berry Plus?

Det finns många anledningar till varför Blue Berry Plus är ett utmärkt val för att främja din ögonhälsa. Här är några av de främsta fördelarna med detta kosttillskott: 1. Hög koncentration av blåbärsextrakt: Blue Berry Plus innehåller en hög halt av blåbärsextrakt, vilket ger dig en kraftfull dos av antioxidanter för att skydda dina ögon. 2. Kompletterande näringsämnen: Förutom blåbärsextrakt innehåller tillskottet även lutein och zeaxantin, vilka är viktiga för att bibehålla en god ögonhälsa. 3. Enkel att använda: Blue Berry Plus kommer i form av kapslar som är lätta att svälja och kan enkelt integreras i din dagliga rutin. 4. Vetenskapligt bevisad effekt: Ingredienserna i Blue Berry Plus har genomgått omfattande forskning och har visat sig vara effektiva för att främja ögonhälsan. 5. Tillverkad av pålitligt företag: Blue Berry Plus tillverkas av ett välrenommerat företag som är känt för sina högkvalitativa kosttillskott.

Sammanfattning

Blue Berry Plus är ett kosttillskott som är speciellt utformat för att främja och bevara en god ögonhälsa. Med en hög koncentration av blåbärsextrakt, lutein och zeaxantin ger detta tillskott dina ögon extra skydd och stöd för att bibehålla en skarp syn och minska risken för ögonsjukdomar. Ta en kapsel per dag för att dra nytta av de många fördelarna med Blue Berry Plus och ta hand om dina ögon på bästa möjliga sätt.

Ytterligare information

Varumärke

New Nordic

Butik

Apohem

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Blue Berry Plus ögonvitamin 60 st”

Ibuprofen

★★★★★
Otroligt stort utbud av Ibuprofen. /M
- Mona

Vi är jätte nöjda

★★★★★
Kunde välja mellan många febertermometers och priser.
- Emilia

Mycket läkemedel

★★★★★
Snabb leverans av receptfria läkemedel trots Corona tider! Tack
- Johan.S
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram