Rea!

Brave New Hair Color Mask 250 ml

  • Hårfärgsmask
  • 250 ml
  • Brave New Hair

Brave New Hair Color Mask är en hårfärgsmask som kommer i en förpackning om 250 ml. Denna produkt är perfekt för dig som vill ge ditt hår en ny färg och samtidigt vårda det. Med Brave New Hair Color Mask kan du enkelt förstärka din befintliga hårfärg eller prova på en helt ny nyans. Masken är enkel att applicera och ger ditt hår en intensiv och långvarig färg. Ge ditt hår en fräsch och trendig look med Brave New Hair Color Mask!

119.00kr

  • ✅ Ger intensiv färg och glans till håret.

  • ✅ Innehåller vårdande oljor för mjukt och friskt hår.

  • ✅ Enkel att använda och ger snabbt resultat.

  • ✅ Finns i flera olika färger för att passa olika behov.

  • ✅ Kan användas både som inpackning och som färgförstärkare.

Beskrivning

Optimera ditt hår med Brave New Hair Color Mask

Brave New Hair Color Mask är en fantastisk produkt för dig som vill ge ditt hår en ny dimension av färg och glans. Denna inpackning med håroljor är speciellt utformad för att bevara och förstärka din hårfärg samtidigt som den ger näring och återfuktar ditt hår.

Förstärk och bevara din hårfärg

Brave New Hair Color Mask är framtagen med en unik formula som hjälper till att förstärka och bevara din hårfärg. Den är berikad med naturliga ingredienser som är skonsamma mot ditt hår samtidigt som de ger en intensiv färgförstärkning. Genom att använda denna inpackning regelbundet kan du förlänga hållbarheten och intensiteten i din hårfärg.

Näring och återfuktning för ditt hår

Utöver att bevara din hårfärg ger Brave New Hair Color Mask även näring och återfuktning till ditt hår. Den är berikad med olika håroljor som hjälper till att stärka och återuppbygga skadat hår. Ditt hår kommer att kännas mjukt, glansigt och fullt av liv efter användning av denna produkt.

Användning och applicering

Brave New Hair Color Mask är enkel att använda. Efter att du har tvättat ditt hår, applicera generöst i fuktigt hår och fördela jämnt från rot till topp. Låt verka i 5-10 minuter och skölj sedan noggrant. För bästa resultat rekommenderas att använda produkten regelbundet, gärna en gång i veckan.

Sammanfattning

Brave New Hair Color Mask är en inpackning med håroljor som hjälper dig att bevara och förstärka din hårfärg samtidigt som den ger näring och återfuktar ditt hår. Med sin unika formula och naturliga ingredienser är den ett utmärkt val för dig som vill ha ett färgintensivt och välmående hår. Använd regelbundet för att uppnå bästa resultat. Ge ditt hår en ny dimension av färg och glans med Brave New Hair Color Mask!

Ytterligare information

Varumärke

Brave New Hair

Butik

Apohem

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Brave New Hair Color Mask 250 ml”

Mycket läkemedel

★★★★★
Snabb leverans av receptfria läkemedel trots Corona tider! Tack
- Johan.S

Vi är jätte nöjda

★★★★★
Kunde välja mellan många febertermometers och priser.
- Emilia

Ibuprofen

★★★★★
Otroligt stort utbud av Ibuprofen. /M
- Mona
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram