Rea!

Cink Tallrik Rye & Brick 2-pack

  • Hållbar
  • BPA-fri
  • Lätt att rengöra

Cink Tallrik Rye Brick är en hållbar och BPA-fri tallrik som är perfekt för barn som äter själva. Tallriken är tillverkad av återvinningsbar rostfritt stål och har en silikonring på undersidan för att förhindra att den glider runt på bordet. Den är också lätt att rengöra och kan diskas i diskmaskin. Med Cink Tallrik Rye Brick kan du vara säker på att ditt barn äter på en säker och miljövänlig tallrik.

112.00kr

  • ✅ Cink Tallrik Rye Brick - 2-pack

  • ✅ Tillverkad av hållbart och giftfritt material

  • ✅ Perfekt för barn att äta själva

  • ✅ Tål maskindisk och är lätt att rengöra

  • ✅ Snygg och stilren design som passar alla kök

Beskrivning

Cink Tallrik Rye Brick - Perfekt för barnets måltider

Cink Tallrik Rye Brick är en fantastisk produkt som är speciellt utformad för att underlätta barnets måltider. Denna tallrik är tillverkad av högkvalitativt material och är helt fri från skadliga ämnen som BPA, PVC och ftalater. Med sin stilrena design och praktiska funktioner är Cink Tallrik Rye Brick ett utmärkt val för föräldrar som vill ge sina barn en hälsosam och rolig matupplevelse.

Enkel att använda och rengöra

Cink Tallrik Rye Brick är utformad med en smart sugkopp i botten som gör att tallriken står stadigt på bordet. Detta förhindrar att tallriken glider runt och minskar risken för att maten ska hamna på golvet. Den är också utrustad med en hög kant som hjälper till att hålla maten på tallriken och underlättar för barnet att äta självständigt. Tallriken är lätt att rengöra och tål maskindisk. Detta sparar tid och gör det enkelt att hålla tallriken ren och hygienisk för varje måltid. Dessutom är Cink Tallrik Rye Brick tillverkad av hållbart material, vilket gör den till ett miljövänligt val för föräldrar som värnar om planeten.

Säkerhet och hållbarhet i fokus

Cink Tallrik Rye Brick är tillverkad av rostfritt stål och är helt fri från giftiga ämnen. Detta gör den säker att använda för barn i alla åldrar. Tallriken är också tålig och hållbar, vilket gör den till en pålitlig produkt som kan användas under lång tid.

Varför välja Cink Tallrik Rye Brick?

- Tillverkad av högkvalitativt och giftfritt material - Står stadigt på bordet med hjälp av sugkoppen i botten - Hög kant för att minimera spill - Lätt att rengöra och tål maskindisk - Tillverkad av hållbart material - Säker att använda för barn i alla åldrar Cink Tallrik Rye Brick är den perfekta tallriken för barnets måltider. Med sin säkerhet, hållbarhet och praktiska funktioner är den ett utmärkt val för föräldrar som vill ge sina barn en positiv och rolig matupplevelse. Beställ din Cink Tallrik Rye Brick idag och se till att ditt barn får en hälsosam och njutbar måltid varje gång!

Ytterligare information

Varumärke

Cink

Butik

Apohem

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Cink Tallrik Rye & Brick 2-pack”

Ibuprofen

★★★★★
Otroligt stort utbud av Ibuprofen. /M
- Mona

Mycket läkemedel

★★★★★
Snabb leverans av receptfria läkemedel trots Corona tider! Tack
- Johan.S

Vi är jätte nöjda

★★★★★
Kunde välja mellan många febertermometers och priser.
- Emilia
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram