Clearlii Daily +2.75 30 st

  • Linsvätska
  • Linser
  • Clearlii Daily

Clearlii Daily är en populär linsvätska som används för att rengöra och förvara linser. Den är speciellt utformad för dagliga linser med styrka 2.75. Clearlii Daily kommer i förpackningar med 30 stycken linser, vilket gör det enkelt att ha tillräckligt med linser för en hel månad. Denna linsvätska är tillverkad med högkvalitativa ingredienser som hjälper till att hålla linserna rena och bekväma att bära. Clearlii Daily är ett pålitligt val för alla som använder dagliga linser och behöver en effektiv linsvätska.

149.00kr

  • ✅ Linsvätska för dagliga linser

  • ✅ Förpackning med 30 linser

  • ✅ Passar för styrka 2.75

  • ✅ Ger fukt och komfort under hela dagen

  • ✅ Lämplig för känsliga ögon

Beskrivning

Clearlii Daily 2.75 - För friska och bekväma ögon varje dag

Clearlii Daily 2.75 är en högkvalitativ linsvätska som är speciellt utformad för att ge dig friska och bekväma ögon varje dag. Med denna linsvätska kan du vara säker på att dina linser är rena och klara för användning varje gång.

Varför välja Clearlii Daily 2.75?

Clearlii Daily 2.75 är tillverkad med omsorgsfullt utvalda ingredienser som är skonsamma mot dina ögon. Dess unika formula gör att linsvätskan effektivt rengör dina linser från smuts, proteinavlagringar och andra föroreningar som kan irritera ögonen.

Fördelar med Clearlii Daily 2.75

- Rengör och desinficerar linserna: Clearlii Daily 2.75 är utformad för att effektivt rengöra och desinficera dina linser, vilket minskar risken för ögoninfektioner och irritation. - Förhindrar proteinavlagringar: Med regelbunden användning av Clearlii Daily 2.75 kan du förhindra uppkomsten av proteinavlagringar på dina linser, vilket kan leda till obehag och nedsatt synkvalitet. - Ger långvarig komfort: Clearlii Daily 2.75 är utformad för att ge dig långvarig komfort under hela dagen. Du kan bära dina linser utan att känna obehag eller torrhet i ögonen.

Användning av Clearlii Daily 2.75

För att använda Clearlii Daily 2.75, följ dessa enkla steg: 1. Tvätta och torka händerna noggrant innan du hanterar dina linser. 2. Ta ut en lins ur förpackningen och placera den i handflatan. 3. Häll några droppar Clearlii Daily 2.75 på linsen och gnugga den försiktigt i cirklar i 20-30 sekunder. 4. Skölj linsen noggrant med linsvätska för att avlägsna eventuella rester. 5. Placera linsen i linsbehållaren och fyll den med Clearlii Daily 2.75. Se till att linsen är helt täckt av linsvätska. 6. Upprepa processen för den andra linsen. 7. Låt linserna ligga i linsvätskan i minst 6 timmar eller enligt anvisningarna på förpackningen innan du använder dem.

Var kan du köpa Clearlii Daily 2.75?

Clearlii Daily 2.75 finns tillgänglig för köp online på Apohem.se. Besök deras webbplats för att beställa din förpackning av Clearlii Daily 2.75 och få friska och bekväma ögon varje dag.

Sammanfattning

Clearlii Daily 2.75 är den perfekta linsvätskan för dig som vill ha friska och bekväma ögon varje dag. Med dess effektiva rengöringsförmåga och skonsamma formula kan du vara säker på att dina linser är i toppskick. Beställ din förpackning av Clearlii Daily 2.75 från Apohem.se idag och njut av en bättre linsupplevelse.

Ytterligare information

Varumärke

Clearlii

Butik

Apohem

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Clearlii Daily +2.75 30 st”

Vi är jätte nöjda

★★★★★
Kunde välja mellan många febertermometers och priser.
- Emilia

Ibuprofen

★★★★★
Otroligt stort utbud av Ibuprofen. /M
- Mona

Mycket läkemedel

★★★★★
Snabb leverans av receptfria läkemedel trots Corona tider! Tack
- Johan.S
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram