Rea!

Cutrin Bio+ Active Scalp Treatment 100 ml

  • Mjällbehandling
  • Cutrin Bio Active
  • 100 ml

Cutrin Bio Active Scalp Treatment är en effektiv mjällbehandling som kommer i en praktisk förpackning på 100 ml. Produkten är speciellt utformad för att behandla och förebygga mjällbildning. Med sin unika formula hjälper den till att balansera hårbotten och minska irritation och klåda. Cutrin Bio Active Scalp Treatment är en populär produkt för dem som vill ha en frisk och mjällfri hårbotten.

150.00kr

  • ✅ Effektiv behandling mot mjäll och irriterad hårbotten

  • ✅ Innehåller naturliga ingredienser för att lugna och balansera hårbotten

  • ✅ Ger långvarig lättnad och förebygger återkommande mjäll

  • ✅ Passar alla hårtyper och kan användas dagligen

  • ✅ Praktiskt pumpflaska för enkel applicering

Beskrivning

Cutrin Bio Active Scalp Treatment - Effektiv behandling mot mjäll

Cutrin Bio Active Scalp Treatment är en innovativ produkt som är speciellt utformad för att behandla och förebygga mjäll. Med sina aktiva ingredienser och unika formula ger denna behandling snabb och långvarig lindring från mjällproblem.

Effektiva ingredienser för en frisk hårbotten

Denna behandling innehåller en kombination av effektiva ingredienser som hjälper till att balansera och återställa hårbottens hälsa. En av de viktigaste ingredienserna är salicylsyra, som har antiinflammatoriska egenskaper och hjälper till att avlägsna döda hudceller från hårbotten. Detta minskar klåda och irritation som ofta följer med mjäll. En annan viktig ingrediens är zinkpyrition, som har antimikrobiella egenskaper och hjälper till att bekämpa den svamp som orsakar mjäll. Genom att regelbundet använda Cutrin Bio Active Scalp Treatment kan du minska svampens tillväxt och därmed minska risken för mjäll.

Fördelar med Cutrin Bio Active Scalp Treatment

- Effektiv behandling mot mjäll: Genom att använda denna produkt regelbundet kan du bli av med mjäll och förhindra att det återkommer. - Lugnar och återfuktar hårbotten: Den unika formulan i denna behandling hjälper till att lugna och återfukta hårbotten, vilket minskar klåda och irritation. - Förbättrar hårets hälsa: Genom att balansera hårbottens pH-nivå och bekämpa svampinfektioner hjälper denna behandling till att förbättra hårets övergripande hälsa.

Användning och rekommendationer

För att använda Cutrin Bio Active Scalp Treatment, applicera en liten mängd på hårbotten och massera försiktigt in produkten. Låt den verka i några minuter och skölj sedan noggrant. För bästa resultat, använd behandlingen regelbundet, helst i kombination med en mjällschampo. Det är viktigt att notera att denna produkt inte bör användas av personer med känslig hårbotten eller allergier mot någon av ingredienserna. Om du upplever några oönskade biverkningar, sluta använda produkten och kontakta en läkare.

Sammanfattning

Cutrin Bio Active Scalp Treatment är en effektiv behandling mot mjäll som hjälper till att balansera och återställa hårbottens hälsa. Med sina aktiva ingredienser och unika formula ger denna produkt snabb och långvarig lindring från mjällproblem. Använd regelbundet för att uppnå bästa resultat och njut av en frisk och mjällfri hårbotten.

Ytterligare information

Varumärke

Cutrin

Butik

Apohem

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Cutrin Bio+ Active Scalp Treatment 100 ml”

Vi är jätte nöjda

★★★★★
Kunde välja mellan många febertermometers och priser.
- Emilia

Ibuprofen

★★★★★
Otroligt stort utbud av Ibuprofen. /M
- Mona

Mycket läkemedel

★★★★★
Snabb leverans av receptfria läkemedel trots Corona tider! Tack
- Johan.S
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram