Derma E Vitamin E 12,000 IU Cream 113 g

  • Naturlig hudvård
  • Vitamin E
  • 12000 IU

Derma E Vitamin E 12000 IU Cream är en naturlig dagkräm som är berikad med vitamin E. Denna kräm är speciellt framtagen för att ge näring och återfukta huden. Med en hög koncentration av 12000 IU vitamin E hjälper den till att skydda huden mot fria radikaler och miljömässiga påfrestningar. Krämen absorberas snabbt och ger en mjuk och smidig känsla. Den är lämplig för alla hudtyper och kan användas dagligen för att upprätthålla en frisk och strålande hud.

215.00kr

  • ✅ Återfuktande dagkräm med 12 000 IU vitamin E

  • ✅ Mjukgör och skyddar huden mot yttre påfrestningar

  • ✅ Innehåller naturliga ingredienser för en fräsch och hälsosam hud

  • ✅ Passar alla hudtyper och absorberas snabbt av huden

  • ✅ Fri från parabener, sulfater och syntetiska dofter

Beskrivning

Derma E Vitamin E 12000 IU Cream - En effektiv dagkräm för ansiktet

Derma E Vitamin E 12000 IU Cream är en högkoncentrerad dagkräm som är speciellt framtagen för att ge näring och återfukta huden i ansiktet. Med sin unika sammansättning av vitamin E och andra naturliga ingredienser är denna kräm perfekt för att bekämpa torrhet, fina linjer och andra ålderstecken.

Fördelarna med Derma E Vitamin E 12000 IU Cream

Denna dagkräm har många fördelar för din hud. Här är några av dem: 1. Djup återfuktning: Den höga koncentrationen av vitamin E i denna kräm hjälper till att återfukta huden på djupet, vilket gör den mjuk och smidig. 2. Antioxidant skydd: Vitamin E är en kraftfull antioxidant som skyddar huden mot skadliga fria radikaler och förebygger åldrande. 3. Minskar fina linjer och rynkor: Genom att regelbundet använda denna kräm kan du minska synligheten av fina linjer och rynkor, vilket ger dig en ungdomligare hud. 4. Lugnar och reparerar: Derma E Vitamin E 12000 IU Cream innehåller även lugnande och reparerande ingredienser som hjälper till att lindra rodnad och irritation i huden.

Användning

För att få bästa resultat, applicera denna dagkräm på rengjord hud varje morgon. Massera försiktigt in krämen i ansiktet och halsen tills den absorberas helt. För att förbättra effekten kan du använda den tillsammans med andra produkter från Derma E.

Sammanfattning

Derma E Vitamin E 12000 IU Cream är en kraftfull dagkräm som ger näring, återfuktar och skyddar din hud. Med sin höga koncentration av vitamin E och andra naturliga ingredienser är den perfekt för att bekämpa torrhet, fina linjer och andra ålderstecken. Applicera den dagligen för att få en mjuk, smidig och ungdomlig hud.

Ytterligare information

Varumärke

Derma E

Butik

Apohem

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Derma E Vitamin E 12,000 IU Cream 113 g”

Ibuprofen

★★★★★
Otroligt stort utbud av Ibuprofen. /M
- Mona

Vi är jätte nöjda

★★★★★
Kunde välja mellan många febertermometers och priser.
- Emilia

Mycket läkemedel

★★★★★
Snabb leverans av receptfria läkemedel trots Corona tider! Tack
- Johan.S
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram