Rea!

Derma E Vitamin E Body Lotion Lavender & Neroli 236 ml

  • Naturlig
  • Vitaminrik
  • Doftande

Derma E Vitamin E Body Lotion Lavender Neroli är en naturlig och vitaminrik kroppslotion som ger näring och återfuktar huden. Med en härlig doft av lavendel och neroli ger denna lotion en avkopplande och fräsch känsla. Den är perfekt för daglig användning och passar alla hudtyper. Med sina naturliga ingredienser och höga innehåll av vitamin E hjälper den till att förbättra hudens elasticitet och mjukhet. Denna body lotion är ett utmärkt val för att vårda och skydda din hud på ett skonsamt sätt.

107.00kr

  • ✅ Återfuktande kroppslotion med vitamin E och lavendel-neroli doft.

  • ✅ Innehåller naturliga ingredienser för mjuk och len hud.

  • ✅ Snabbabsorberande formula som inte känns kladdig.

  • ✅ Fri från parabener, sulfater och syntetiska dofter.

  • ✅ Dermatologiskt testad och lämplig för alla hudtyper.

Beskrivning

Derma E Vitamin E Body Lotion Lavender Neroli - En naturlig och näringsrik kroppslotion

Derma E Vitamin E Body Lotion Lavender Neroli är en fantastisk kroppslotion som är berikad med vitamin E och eteriska oljor av lavendel och neroli. Denna lotion är speciellt framtagen för att ge din hud den ultimata fuktigheten och näringen den behöver.

Fördelarna med vitamin E

Vitamin E är en kraftfull antioxidant som hjälper till att skydda huden mot skadliga fria radikaler och miljöföroreningar. Det hjälper också till att förbättra hudens elasticitet och mjukhet, samtidigt som det minskar synligheten av ärr och bristningar. Med regelbunden användning av Derma E Vitamin E Body Lotion kan du förvänta dig en jämnare och mer strålande hudton.

Naturliga eteriska oljor för avkoppling

Denna kroppslotion är också berikad med eteriska oljor av lavendel och neroli, vilket ger en underbar doft och hjälper till att främja avkoppling och lugn. Lavendelolja har länge använts för sina lugnande egenskaper och kan hjälpa till att reducera stress och ångest. Neroliolja har en uppfriskande och uppiggande effekt på sinnet.

En lätt och snabbabsorberande formula

Derma E Vitamin E Body Lotion Lavender Neroli har en lätt och snabbabsorberande formula som inte lämnar någon kladdig eller fet känsla på huden. Den går snabbt in i huden och ger omedelbar återfuktning och mjukhet. Du kan använda denna lotion dagligen efter duschen eller när din hud behöver extra fukt.

Sammanfattning

Derma E Vitamin E Body Lotion Lavender Neroli är en naturlig och näringsrik kroppslotion som ger din hud den ultimata fuktigheten och näringen. Med fördelarna av vitamin E och de avkopplande egenskaperna hos lavendel och nerolioljor, kommer din hud att känna sig mjuk, smidig och strålande. Ge din hud den kärlek den förtjänar med denna fantastiska kroppslotion från Derma E.

Ytterligare information

Varumärke

Derma E

Butik

Apohem

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Derma E Vitamin E Body Lotion Lavender & Neroli 236 ml”

Mycket läkemedel

★★★★★
Snabb leverans av receptfria läkemedel trots Corona tider! Tack
- Johan.S

Ibuprofen

★★★★★
Otroligt stort utbud av Ibuprofen. /M
- Mona

Vi är jätte nöjda

★★★★★
Kunde välja mellan många febertermometers och priser.
- Emilia
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram