Dermalogica Antioxidant HydraMist 30 ml

  • Naturliga ingredienser
  • Återfuktar huden
  • Skyddar mot fria radikaler

Dermalogica Antioxidant Hydramist är ett ansiktsvatten som innehåller naturliga ingredienser. Det återfuktar huden och ger den en fräsch känsla. Ansiktsvattnet är även berikat med antioxidanter som hjälper till att skydda huden mot skadliga fria radikaler. Med sin praktiska förpackning på 30 ml är det en perfekt produkt att ha med sig på resan eller i handväskan. Ge din hud en extra boost av fukt och skydd med Dermalogica Antioxidant Hydramist.

170.00kr

  • ✅ Ger fukt och skyddar huden med antioxidanter.

  • ✅ Innehåller lugnande och återfuktande ingredienser som aloe vera.

  • ✅ Kan användas över makeup för att fräscha upp huden.

  • ✅ Passar alla hudtyper och kan användas dagligen.

  • ✅ Praktiskt format på 30 ml, perfekt för resor.

Beskrivning

Dermalogica Antioxidant Hydramist - För en frisk och återfuktad hud

Dermalogica Antioxidant Hydramist är en fantastisk produkt som hjälper till att ge din hud den fukt och näring den behöver för att se frisk och strålande ut. Med sina antioxidativa egenskaper skyddar den också huden mot skadliga fria radikaler som kan orsaka åldrande och skador på huden.

Fuktgivande och uppfriskande

Denna ansiktsvatten är speciellt utformad för att ge din hud en extra fuktboost och samtidigt ge en uppfriskande känsla. Den innehåller en unik blandning av naturliga ingredienser som arbetar tillsammans för att återfukta och lugna huden. Med hjälp av hyaluronsyra och aloe vera ger den omedelbar återfuktning och hjälper till att bevara hudens naturliga fuktbalans.

Antioxidativt skydd

Dermalogica Antioxidant Hydramist är rik på antioxidanter som hjälper till att skydda huden mot skadliga fria radikaler. Dessa fria radikaler kan orsaka oxidativ stress och skador på hudens celler, vilket kan leda till tidigt åldrande och försämrad hudhälsa. Genom att använda denna produkt regelbundet kan du hjälpa till att förebygga dessa skador och behålla en ungdomlig och frisk hud.

Användning

Dermalogica Antioxidant Hydramist är enkel att använda. Efter rengöring av ansiktet, spraya ett jämnt lager över hela ansiktet och halsen med slutna ögon. Låt det torka naturligt eller klappa försiktigt in det i huden. Använd den morgon och kväll eller när som helst under dagen för att ge din hud en extra fuktboost och uppfriskande känsla.

Sammanfattning

Dermalogica Antioxidant Hydramist är en oumbärlig produkt för dig som vill ha en frisk och återfuktad hud. Med sina fuktgivande och uppfriskande egenskaper ger den din hud den näring den behöver samtidigt som den skyddar mot skadliga fria radikaler. Använd den regelbundet för att behålla en ungdomlig och strålande hud. Beställ din Dermalogica Antioxidant Hydramist idag och upplev skillnaden själv!

Ytterligare information

Varumärke

Dermalogica

Butik

Apohem

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Dermalogica Antioxidant HydraMist 30 ml”

Mycket läkemedel

★★★★★
Snabb leverans av receptfria läkemedel trots Corona tider! Tack
- Johan.S

Ibuprofen

★★★★★
Otroligt stort utbud av Ibuprofen. /M
- Mona

Vi är jätte nöjda

★★★★★
Kunde välja mellan många febertermometers och priser.
- Emilia
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram