Dermalogica Intensive Moisture Kit

  • Fuktgivande
  • Professionell
  • Hudvård

Dermalogica Intensive Moisture Kit är en fuktgivande och professionell hudvårdsserie som är speciellt utformad för att återfukta och vårda torr hud. Kitet innehåller produkter som är rika på fuktgivande ingredienser och hjälper till att återställa hudens naturliga fuktbalans. Med Dermalogica Intensive Moisture Kit kan du ge din hud den intensiva fukt och näring den behöver för att se frisk och strålande ut. Produkterna är dermatologiskt testade och passar för alla hudtyper. Ge din hud den bästa vård och återfuktning med Dermalogica Intensive Moisture Kit.

395.00kr

  • ✅ Dermalogica Intensive Moisture Kit

    är en professionell hudvårdsserie.
  • ✅ Innehåller fuktgivande produkter för intensiv återfuktning av huden.

  • ✅ Passar perfekt för torr och känslig hud.

  • ✅ Kitet innehåller rengöring, ansiktskräm och ögonkräm.

  • ✅ Ger en mjuk och smidig hud med förbättrad elasticitet.

Beskrivning

Dermalogica Intensive Moisture Kit - För professionell hudvård

Dermalogica Intensive Moisture Kit är en fantastisk produktserie för dig som vill ge din hud den bästa möjliga vård. Med hjälp av avancerade ingredienser och professionella formuleringar är dessa produkter speciellt utformade för att ge intensiv fukt och näring till din hud.

Fuktgivande och närande

Denna produktserie är perfekt för dig som lider av torr hud eller behöver extra fukt och näring. Med hjälp av nyckelingredienser som hyaluronsyra och vitamin E, hjälper Dermalogica Intensive Moisture Kit till att återfukta och mjukgöra huden på djupet. Produkterna är också berikade med antioxidanter som skyddar huden mot fria radikaler och förebygger ålderstecken.

En komplett hudvårdsrutin

Dermalogica Intensive Moisture Kit innehåller allt du behöver för en komplett hudvårdsrutin. Kitet innehåller en rengöringsgel som varsamt tar bort smuts och orenheter från huden, en toner som balanserar hudens pH-värde och förbereder den för efterföljande produkter, samt en fuktgivande kräm som ger långvarig återfuktning och skydd.

Professionell kvalitet

Dermalogica är ett välkänt varumärke inom professionell hudvård och deras produkter är kända för sin höga kvalitet och effektivitet. Dermalogica Intensive Moisture Kit är inget undantag. Produkterna är utvecklade av hudvårdsexperter och testade för att säkerställa bästa möjliga resultat. Med dessa produkter kan du vara säker på att din hud får den vård den förtjänar.

Sammanfattning

Dermalogica Intensive Moisture Kit är en komplett produktserie för professionell hudvård. Med fuktgivande och närande egenskaper hjälper dessa produkter till att återfukta och mjukgöra huden på djupet. Med en rengöringsgel, toner och fuktgivande kräm får du en komplett hudvårdsrutin som ger din hud den bästa möjliga vård. Välj Dermalogica Intensive Moisture Kit för att ge din hud den kärlek den förtjänar.

Ytterligare information

Varumärke

Dermalogica

Butik

Apohem

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Dermalogica Intensive Moisture Kit”

Ibuprofen

★★★★★
Otroligt stort utbud av Ibuprofen. /M
- Mona

Mycket läkemedel

★★★★★
Snabb leverans av receptfria läkemedel trots Corona tider! Tack
- Johan.S

Vi är jätte nöjda

★★★★★
Kunde välja mellan många febertermometers och priser.
- Emilia
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram