Rea!

Elefant Flat Tallrik Blå 1 st

  • Elefant
  • Flat tallrik
  • Blå

Elefant flat tallrik är en praktisk och färgglad tallrik för barn. Den är designad med en söt elefantmotiv och kommer i en vacker blå färg. Tallriken är tillverkad av hållbart material och är perfekt för att lära barn att äta själva. Den har en platt yta som gör det enkelt för barnet att plocka upp maten med sina små händer. Med denna tallrik kan du göra måltidstiden rolig och spännande för ditt barn samtidigt som det främjar självständighet och finmotorisk utveckling. Ge ditt barn en fantastisk matupplevelse med elefant flat tallrik!

74.00kr

  • ✅ Elefantformad tallrik för barn i blå färg.

  • ✅ Tillverkad av hållbart och giftfritt material.

  • ✅ Perfekt för att uppmuntra självständigt ätande hos barn.

  • ✅ Tål maskindisk och är enkel att rengöra.

  • ✅ Ergonomiskt utformade bestick för små händer.

Beskrivning

Elefant Flat Tallrik Blå - Perfekt för barnets måltider

Elefant Flat Tallrik Blå är en fantastisk produkt som är speciellt utformad för att underlätta barnets måltider. Denna tallrik är tillverkad av högkvalitativt material och har en charmig elefantdesign i en vacker blå färg. Med denna tallrik kan du göra måltidstiden roligare och mer engagerande för ditt barn.

Funktioner och fördelar

Elefant Flat Tallrik Blå har flera funktioner och fördelar som gör den till ett utmärkt val för barnets matstunder: 1. Ergonomisk design: Tallriken är utformad med en ergonomisk design som passar perfekt för små händer. Det gör det enkelt för barnet att hålla i tallriken och äta självständigt. 2. Halkfri yta: Tallriken har en halkfri yta som förhindrar att maten glider runt. Det ger stabilitet och minskar risken för spill. 3. Lätt att rengöra: Tallriken är tillverkad av material som är enkelt att rengöra. Du kan enkelt torka av den eller diska den i diskmaskinen för att hålla den ren och hygienisk. 4. Hållbar och säker: Tallriken är tillverkad av BPA-fri plast av hög kvalitet. Den är hållbar och säker att använda för ditt barn.

Användning och rekommendationer

Elefant Flat Tallrik Blå är perfekt för barnets måltider både hemma och när ni är på språng. Du kan använda den för att servera olika typer av mat, inklusive frukt, grönsaker, pasta och mycket mer. Tallriken är också lämplig för att värma mat i mikrovågsugnen. För att få ut mesta möjliga av denna tallrik, rekommenderar vi att du: - Tvättar tallriken innan första användning. - Undviker att använda vassa knivar eller bestick som kan repa tallrikens yta. - Torkar tallriken ordentligt efter rengöring för att undvika fuktansamling.

Varför välja Elefant Flat Tallrik Blå?

Elefant Flat Tallrik Blå är det perfekta valet för föräldrar som vill göra måltidstiden rolig och engagerande för sina barn. Med sin ergonomiska design, halkfria yta och hållbara material är denna tallrik både praktisk och säker att använda. Ge ditt barn en trevlig matupplevelse med Elefant Flat Tallrik Blå!

Ytterligare information

Varumärke

ELEFANT

Butik

Apohem

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Elefant Flat Tallrik Blå 1 st”

Mycket läkemedel

★★★★★
Snabb leverans av receptfria läkemedel trots Corona tider! Tack
- Johan.S

Vi är jätte nöjda

★★★★★
Kunde välja mellan många febertermometers och priser.
- Emilia

Ibuprofen

★★★★★
Otroligt stort utbud av Ibuprofen. /M
- Mona
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram