esska Happy Latex 4-36m 2 st - Olika färger

  • Esska Happy Latex
  • 4-36 månader
  • 2 olika färger

Esska Happy Latex är en populär napp för barn i åldern 4-36 månader. Denna napp kommer i en förpackning med 2 olika färger, vilket ger variation och möjlighet att välja efter tycke och smak. Esska Happy Latex är tillverkad av högkvalitativt latexmaterial som är mjukt och skonsamt mot barnets känsliga hud. Nappen är utformad för att ge en naturlig och bekväm känsla för barnet samtidigt som den hjälper till att tillfredsställa deras sugbehov. Esska Happy Latex är ett pålitligt val för föräldrar som söker en pålitlig och säker napp till sitt barn.

45.00kr

  • ✅ Esska Happy Latex 4-36m, 2 st olika färger

  • ✅ Tillverkad av naturlatex för bekväm användning

  • ✅ Passar barn i åldern 4-36 månader

  • ✅ Levereras i två olika färger för variation

  • ✅ Esska Happy Latex-nappar är säkra och pålitliga

Beskrivning

Esska Happy Latex Nappar - Perfekt för ditt barns behov

Esska Happy Latex Nappar är en fantastisk produkt som är utformad för att möta ditt barns behov av komfort och trygghet. Dessa nappar är tillverkade av högkvalitativt latexmaterial och är speciellt utformade för barn i åldern 4-36 månader. Med sin unika design och olika färger är dessa nappar både praktiska och attraktiva för ditt barn.

Varför välja Esska Happy Latex Nappar?

När det kommer till ditt barns välbefinnande är det viktigt att välja produkter som är säkra och pålitliga. Esska Happy Latex Nappar är tillverkade av naturligt latexmaterial som är mjukt och skonsamt mot ditt barns känsliga hud. Detta gör att napparna är bekväma att använda under långa perioder utan att orsaka obehag. Dessutom är Esska Happy Latex Nappar utformade med en anatomiskt korrekt form som passar perfekt i ditt barns mun. Detta hjälper till att främja en naturlig utveckling av barnets käkar och tänder. Napparna är även utrustade med en praktisk ring som gör det enkelt att fästa dem i barnets kläder eller napphållare.

Färgglada och attraktiva

Esska Happy Latex Nappar finns i olika färger, vilket gör dem till en rolig och attraktiv produkt för ditt barn. Med dessa färgglada nappar kan du enkelt hitta en som passar din barns personlighet och stil. Dessutom kan de olika färgerna hjälpa till att stimulera ditt barns sinnen och uppmuntra till lek och utforskning.

Säkerhet och kvalitet

När det kommer till ditt barns säkerhet är Esska Happy Latex Nappar ett pålitligt val. Dessa nappar är tillverkade enligt höga säkerhetsstandarder och är helt fria från skadliga ämnen som kan vara farliga för ditt barns hälsa. Du kan vara trygg i vetskapen om att Esska Happy Latex Nappar är en säker och pålitlig produkt för ditt barn.

Sammanfattning

Esska Happy Latex Nappar är den perfekta produkten för ditt barns behov av komfort och trygghet. Med sin höga kvalitet, anatomiskt korrekta form och färgglada design är dessa nappar både praktiska och attraktiva. Dessutom kan du vara säker på att Esska Happy Latex Nappar är säkra och pålitliga för ditt barns välbefinnande. Välj Esska Happy Latex Nappar och ge ditt barn det bästa!

Ytterligare information

Varumärke

ESSKA

Butik

Apohem

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”esska Happy Latex 4-36m 2 st - Olika färger”

Mycket läkemedel

★★★★★
Snabb leverans av receptfria läkemedel trots Corona tider! Tack
- Johan.S

Ibuprofen

★★★★★
Otroligt stort utbud av Ibuprofen. /M
- Mona

Vi är jätte nöjda

★★★★★
Kunde välja mellan många febertermometers och priser.
- Emilia
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram