Rea!

Febertermometer Non Contact 13955

  • Non-contact febertermometer
  • Precis och snabb mätning
  • Säker och hygienisk användning

En non-contact febertermometer är en febertermometer som inte behöver komma i direkt kontakt med huden för att mäta kroppstemperaturen. Denna typ av termometer är utrustad med en infraröd sensor som kan mäta temperaturen genom att bara hållas nära pannan eller örat. Detta gör mätningen både snabb och bekväm, särskilt för små barn som kan vara känsliga för traditionella termometrar. Denna febertermometer är också känd för sin precision. Den ger exakta mätningar och har en hög noggrannhet, vilket är viktigt för att kunna övervaka och följa upp eventuella febertillstånd. Dessutom är den utrustad med en tydlig display som visar temperaturen på ett lättläst sätt. En annan fördel med denna feber

359.00kr

  • ✅ Enkel att använda utan direktkontakt med kroppen.

  • ✅ Mäter snabbt och exakt kroppstemperaturen.

  • ✅ Lämplig för både barn och vuxna.

  • ✅ Display med tydlig och lättläst temperaturavläsning.

  • ✅ Praktiskt och hygieniskt alternativ till traditionella febertermometrar.

Beskrivning

Febertermometer Non-Contact - En säker och effektiv lösning för att mäta feber

Feber är en vanlig förekomst hos både barn och vuxna och kan vara ett tecken på att kroppen kämpar mot en infektion. För att kunna övervaka och hantera feber är det viktigt att ha en pålitlig febertermometer till hands. En sådan termometer är Febertermometer Non-Contact, en innovativ och användarvänlig produkt som erbjuder både säkerhet och effektivitet.

Non-Contact-teknologi för enkel och hygienisk mätning

Febertermometer Non-Contact använder sig av avancerad Non-Contact-teknologi, vilket innebär att den kan mäta kroppstemperaturen utan att komma i direkt kontakt med huden. Detta gör den till en idealisk lösning för både barn och vuxna, särskilt för de som är känsliga eller har svårt att tolerera traditionella termometrar. Genom att helt enkelt hålla termometern nära pannan kan den snabbt och exakt mäta temperaturen på bara några sekunder. Detta gör processen enkel och smidig, vilket är särskilt viktigt när det gäller att mäta feber hos barn som kan vara rastlösa eller oroliga.

Precis och pålitlig mätning

Febertermometer Non-Contact är utformad för att ge noggranna och pålitliga mätningar varje gång. Den har en högkvalitativ infraröd sensor som kan upptäcka och mäta temperaturen med hög precision. Dessutom har den en tydlig och lättläst display som visar temperaturen i både Celsius och Fahrenheit.

Enkel att använda och lätt att rengöra

Febertermometer Non-Contact är utformad för att vara användarvänlig och enkel att använda. Den har en ergonomisk design och en tydlig knapp för att aktivera mätningen. Dessutom har den en automatisk avstängningsfunktion för att spara batteri när den inte används. När det gäller rengöring är Febertermometer Non-Contact också mycket praktisk. Eftersom den inte kommer i direkt kontakt med huden behöver den inte rengöras efter varje användning. Det räcker att torka av den med en ren trasa eller desinfektionsmedel för att hålla den ren och hygienisk.

Sammanfattning

Febertermometer Non-Contact är en pålitlig och effektiv lösning för att mäta feber hos både barn och vuxna. Dess Non-Contact-teknologi gör den enkel och hygienisk att använda, samtidigt som den ger noggranna och pålitliga mätningar. Med sin användarvänliga design och enkel rengöring är den ett utmärkt val för alla som behöver övervaka och hantera feber.

Ytterligare information

Varumärke

Terraillon

Butik

Apohem

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Febertermometer Non Contact 13955”

Ibuprofen

★★★★★
Otroligt stort utbud av Ibuprofen. /M
- Mona

Vi är jätte nöjda

★★★★★
Kunde välja mellan många febertermometers och priser.
- Emilia

Mycket läkemedel

★★★★★
Snabb leverans av receptfria läkemedel trots Corona tider! Tack
- Johan.S
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram