Frukt & Fibrer Forte 12 tabletter

  • Naturliga fruktextrakt
  • Lindrar magbesvär
  • 12 tabletter per förpackning

Frukt & Fibrer Forte är ett kosttillskott som innehåller naturliga fruktextrakt. Produkten är speciellt utformad för att lindra magbesvär och främja en hälsosam matsmältning. Varje förpackning innehåller 12 tabletter som kan tas vid behov. Frukt & Fibrer Forte är ett praktiskt alternativ för personer med känslig mage som vill ha en snabb och enkel lösning för att lindra obehag.

89.00kr

  • ✅ Lättnavigerad webbplats med snabb leverans.

  • ✅ Innehåller 12 tabletter för känslig mage.

  • ✅ Berikad med frukt och fibrer för bättre matsmältning.

  • ✅ Passar för personer med känslig mage.

  • ✅ Kan hjälpa till att lindra magbesvär och förstoppning.

Beskrivning

Frukt & Fibrer Forte - Kosttillskott för en känslig mage

Frukt & Fibrer Forte är ett kosttillskott som är speciellt utformat för att hjälpa personer med en känslig mage. Produkten innehåller 12 tabletter som är rika på frukt och fibrer, vilket kan bidra till att förbättra magens funktion och främja en hälsosam matsmältning.

Förbättra magens funktion med frukt och fibrer

En känslig mage kan vara besvärlig och orsaka obehagliga symtom som uppblåsthet, gasbildning och magknip. Genom att tillsätta frukt och fibrer i kosten kan man hjälpa till att förbättra magens funktion och lindra dessa symtom. Frukt & Fibrer Forte innehåller en kombination av olika frukter och fibrer som är kända för sina positiva effekter på magen. Produkten är rik på kostfibrer som kan hjälpa till att reglera tarmrörelserna och främja en regelbunden avföring. Dessutom kan frukterna i produkten bidra med viktiga näringsämnen och antioxidanter som är viktiga för en hälsosam mage.

Enkel att använda

Frukt & Fibrer Forte är enkel att använda och passar perfekt för personer med en hektisk livsstil. Produkten kommer i form av tabletter som kan tas med vatten. Det rekommenderas att ta en tablett dagligen för att uppnå bästa resultat.

Varför välja Frukt & Fibrer Forte?

Det finns många anledningar till varför man bör välja Frukt & Fibrer Forte som kosttillskott för en känslig mage. Här är några av fördelarna med produkten: - Rik på frukt och fibrer: Produkten innehåller en kombination av olika frukter och fibrer som kan hjälpa till att förbättra magens funktion och främja en hälsosam matsmältning. - Enkel att använda: Frukt & Fibrer Forte kommer i form av tabletter som är enkla att ta med vatten. Detta gör det enkelt att inkludera produkten i den dagliga rutinen. - Utvecklad för personer med en känslig mage: Produkten är speciellt utformad för personer med en känslig mage och kan hjälpa till att lindra symtom som uppblåsthet, gasbildning och magknip.

Sammanfattning

Frukt & Fibrer Forte är ett kosttillskott som är utformat för att hjälpa personer med en känslig mage. Produkten innehåller en kombination av frukt och fibrer som kan bidra till att förbättra magens funktion och främja en hälsosam matsmältning. Med enkel användning och fördelarna med frukt och fibrer är Frukt & Fibrer Forte ett bra val för personer som vill lindra symtom och främja en hälsosam mage.

Ytterligare information

Varumärke

Ortis

Butik

Apohem

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Frukt & Fibrer Forte 12 tabletter”

Ibuprofen

★★★★★
Otroligt stort utbud av Ibuprofen. /M
- Mona

Vi är jätte nöjda

★★★★★
Kunde välja mellan många febertermometers och priser.
- Emilia

Mycket läkemedel

★★★★★
Snabb leverans av receptfria läkemedel trots Corona tider! Tack
- Johan.S
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram