Rea!

Garnier Skin Active Hyaluronic Acid Ampoule Sheet Mask 15 st

  • Hyaluronsyra
  • Ampull
  • Sheet mask

Garnier Skin Active Hyaluronic Acid Ampoule Sheet Mask är en populär ansiktsmask som innehåller hyaluronsyra. Hyaluronsyra är en naturlig substans som finns i kroppen och hjälper till att bevara fukt i huden. Ampullens koncentrerade formula ger en intensiv återfuktning och ger huden en fräsch och strålande look. Sheet masken är enkel att använda och passar alla hudtyper. Med 15 st i förpackningen kan du njuta av en lyxig ansiktsbehandling hemma när det passar dig. Ge din hud en extra boost av fukt och få en mjuk och återfuktad hud med Garnier Skin Active Hyaluronic Acid Ampoule Sheet Mask.

33.00kr

  • ✅ Ger intensiv återfuktning med hyaluronsyra

  • ✅ Innehåller 15 arkmasker för ansiktet

  • ✅ Passar alla hudtyper

  • ✅ Ger omedelbar lyster och mjukhet till huden

  • ✅ Effektivt sätt att vårda och återfukta huden

Beskrivning

Garnier Skin Active Hyaluronic Acid Ampoule Sheet Mask - En fuktgivande ansiktsmask för strålande hud

Garnier Skin Active Hyaluronic Acid Ampoule Sheet Mask är en populär ansiktsmask som ger intensiv återfuktning och hjälper till att ge huden en strålande lyster. Denna mask är berikad med hyaluronsyra, en ingrediens som är känd för sin förmåga att binda fukt och ge huden en mjuk och smidig känsla.

Fördelar med Garnier Skin Active Hyaluronic Acid Ampoule Sheet Mask

- Intensiv återfuktning: Hyaluronsyra är en kraftfull fuktgivare som hjälper till att återfukta huden på djupet. Denna ansiktsmask är perfekt för dig som lider av torr hud eller behöver extra fukt under vintermånaderna. - Strålande lyster: Genom att tillföra fukt och näring till huden hjälper Garnier Skin Active Hyaluronic Acid Ampoule Sheet Mask till att ge huden en frisk och strålande lyster. Efter användning kommer din hud att kännas mjuk, smidig och full av liv. - Enkel att använda: Denna ansiktsmask är enkel att använda och passar perfekt för dig som vill unna dig en liten spa-behandling hemma. Masken är förpackad i individuella ampuller, vilket gör det enkelt att ta med sig och använda när som helst.

Hur använder man Garnier Skin Active Hyaluronic Acid Ampoule Sheet Mask?

1. Rengör ansiktet noggrant för att avlägsna smuts och makeup. 2. Öppna en ampull och applicera masken på ansiktet, undvik ögon- och läppområdet. 3. Låt masken verka i 15-20 minuter för att låta ingredienserna absorberas av huden. 4. Ta bort masken och massera in eventuell överflödig produkt i huden. 5. Avsluta med din vanliga hudvårdsrutin för att låsa in fukten och maximera resultaten.

Varför välja Garnier Skin Active Hyaluronic Acid Ampoule Sheet Mask?

Garnier är ett välkänt varumärke inom hudvård och deras produkter är kända för att vara effektiva och prisvärda. Garnier Skin Active Hyaluronic Acid Ampoule Sheet Mask är inget undantag och erbjuder enkel användning, intensiv återfuktning och en strålande lyster till din hud. Så om du letar efter en ansiktsmask som ger din hud den fukt och näring den behöver, samtidigt som den ger dig en strålande lyster, är Garnier Skin Active Hyaluronic Acid Ampoule Sheet Mask ett utmärkt val. Prova den idag och upplev skillnaden själv!

Ytterligare information

Varumärke

Garnier

Butik

Apohem

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Garnier Skin Active Hyaluronic Acid Ampoule Sheet Mask 15 st”

Ibuprofen

★★★★★
Otroligt stort utbud av Ibuprofen. /M
- Mona

Vi är jätte nöjda

★★★★★
Kunde välja mellan många febertermometers och priser.
- Emilia

Mycket läkemedel

★★★★★
Snabb leverans av receptfria läkemedel trots Corona tider! Tack
- Johan.S
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram