Rea!

Great Earth Cal-Mag 600mg/300mg 100 tabletter

  • Kalciumtillskott
  • Great Earth
  • 100 tabletter

Great Earth Cal-Mag är ett kalciumtillskott som innehåller 600 mg kalcium och 300 mg magnesium per tablett. Dessa mineraler är viktiga för att upprätthålla starka ben och tänder samt för att stödja en hälsosam muskelfunktion. Med 100 tabletter per förpackning kan du vara säker på att du har tillräckligt med tillskott för en längre tid. Great Earth Cal-Mag är ett pålitligt val för att säkerställa att du får tillräckligt med kalcium och magnesium i din kost.

125.00kr

  • ✅ Ger 600 mg kalcium och 300 mg magnesium per tablett

  • ✅ Bidrar till att bibehålla normal benstomme och tänder

  • ✅ Kan hjälpa till att minska trötthet och utmattning

  • ✅ Lämplig för vegetarianer och veganer

  • ✅ Innehåller 100 tabletter per förpackning

Beskrivning

Great Earth Cal-Mag 600mg/300mg - För starka ben och tänder

Great Earth Cal-Mag 600mg/300mg är ett kosttillskott som är speciellt utformat för att ge dig en optimal mängd kalcium och magnesium. Dessa två mineraler är avgörande för att upprätthålla en stark benstomme och friska tänder. Med Great Earth Cal-Mag 600mg/300mg kan du vara säker på att du får de näringsämnen du behöver för att hålla din kropp i toppform.

Fördelarna med kalcium och magnesium

Kalcium är känt för att vara viktigt för att bygga och bibehålla starka ben och tänder. Det är också involverat i muskelkontraktioner och blodkoagulering. Magnesium å andra sidan hjälper till att reglera kalciumnivåerna i kroppen och är involverat i över 300 enzymreaktioner. Båda mineralerna är nödvändiga för att kroppen ska fungera optimalt.

Great Earth Cal-Mag 600mg/300mg - En bekväm lösning

Great Earth Cal-Mag 600mg/300mg kommer i form av tabletter, vilket gör det enkelt att ta dem var som helst och när som helst. Varje tablett innehåller 600 mg kalcium och 300 mg magnesium, vilket ger dig en optimal dos av dessa viktiga mineraler. Dessutom är tabletterna lätta att svälja och har en behaglig smak.

Hur man använder Great Earth Cal-Mag 600mg/300mg

För att få bästa resultat rekommenderas det att ta en tablett Great Earth Cal-Mag 600mg/300mg dagligen. Tabletterna kan tas med eller utan mat, men det är alltid bäst att följa tillverkarens rekommendationer. Kom ihåg att kosttillskott inte ersätter en varierad och balanserad kost, så se till att äta hälsosamt och variera din kost.

Varför välja Great Earth Cal-Mag 600mg/300mg

Great Earth är ett välkänt och pålitligt varumärke inom kosttillskott. Deras produkter är tillverkade med högsta kvalitet och följer strikta kvalitetsstandarder. Great Earth Cal-Mag 600mg/300mg är inget undantag. Med detta kosttillskott kan du vara säker på att du får en pålitlig och effektiv produkt som hjälper dig att upprätthålla en optimal hälsa.

Sammanfattning

Great Earth Cal-Mag 600mg/300mg är ett kosttillskott som ger dig en optimal dos av kalcium och magnesium. Dessa mineraler är viktiga för att upprätthålla en stark benstomme och friska tänder. Med Great Earth Cal-Mag 600mg/300mg kan du vara säker på att du får de näringsämnen du behöver för att hålla din kropp i toppform. Välj Great Earth Cal-Mag 600mg/300mg för en bekväm och pålitlig lösning för dina behov av kalcium och magnesium.

Ytterligare information

Varumärke

Great Earth

Butik

Apohem

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Great Earth Cal-Mag 600mg/300mg 100 tabletter”

Ibuprofen

★★★★★
Otroligt stort utbud av Ibuprofen. /M
- Mona

Mycket läkemedel

★★★★★
Snabb leverans av receptfria läkemedel trots Corona tider! Tack
- Johan.S

Vi är jätte nöjda

★★★★★
Kunde välja mellan många febertermometers och priser.
- Emilia
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram