Rea!

Halls Assorted citrus sugarfree 65 g

  • Halsassorterade halstabletter
  • Sockerfria
  • Vikt: 65 g

Halsassorterade halstabletter är en populär produkt för att lindra halsont och irritation. Dessa halstabletter är sockerfria, vilket gör dem till ett hälsosamt alternativ för dem som vill undvika socker. Varje förpackning innehåller 65 g halstabletter i olika smaker. Dessa halstabletter är perfekta att ha med sig på resor eller att ha i handväskan för snabb lindring av halsbesvär. Prova dessa halsassorterade halstabletter för en fräsch och lindrande upplevelse.

12.00kr

  • ✅ Halls Assorted Citrus Sugarfree är en halstablett.

  • ✅ Innehåller 65 g halstabletter.

  • ✅ Halstabletterna är sockerfria.

  • ✅ Halls Assorted Citrus har en blandning av citrussmaker.

  • ✅ Perfekt för att lindra halsont och irritation.

Beskrivning

Hålls Assorted Citrus Sugarfree - En läcker och sockerfri halstablett

Hålls Assorted Citrus Sugarfree är en fantastisk halstablett som erbjuder både god smak och lindring för halsen. Denna produkt är perfekt för dig som vill ha en hälsosam och sockerfri alternativ när du behöver lindra halsont eller hosta.

En läcker smakupplevelse

Hålls Assorted Citrus Sugarfree kommer i en förpackning på 65 g och innehåller en variation av citrussmaker som kommer att överraska dina smaklökar. Varje halstablett är noggrant utformad för att ge en frisk och uppfriskande smak som kommer att göra din mun glad.

Sockerfri och hälsosam

En av de bästa egenskaperna hos Hålls Assorted Citrus Sugarfree är att den är helt fri från socker. Detta gör den till ett utmärkt val för personer som vill minska sitt sockerintag eller för dem som har specifika kostbehov. Du kan njuta av dessa halstabletter utan att behöva oroa dig för att påverka din hälsa negativt.

Lindrar halsont och hosta

Hålls Assorted Citrus Sugarfree är inte bara en läcker godbit, den är också utformad för att lindra halsont och hosta. Varje halstablett är berikad med ingredienser som kan hjälpa till att lugna irriterad slemhinna och minska obehag i halsen. Du kan känna dig trygg med att dessa halstabletter kommer att ge dig den lindring du behöver.

Varför välja Hålls Assorted Citrus Sugarfree?

- Läcker och uppfriskande citrussmak - Sockerfri och hälsosam - Lindrar halsont och hosta - Perfekt för personer med specifika kostbehov Sammanfattningsvis är Hålls Assorted Citrus Sugarfree en fantastisk halstablett som erbjuder både god smak och lindring för halsen. Med sin läckra citrussmak och sockerfria formulering är den ett utmärkt val för alla som vill ha en hälsosam och effektiv lösning för halsont och hosta. Prova Hålls Assorted Citrus Sugarfree idag och upplev den fantastiska smaken och lindringen den ger!

Ytterligare information

Varumärke

Halls

Butik

Apohem

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Halls Assorted citrus sugarfree 65 g”

Mycket läkemedel

★★★★★
Snabb leverans av receptfria läkemedel trots Corona tider! Tack
- Johan.S

Ibuprofen

★★★★★
Otroligt stort utbud av Ibuprofen. /M
- Mona

Vi är jätte nöjda

★★★★★
Kunde välja mellan många febertermometers och priser.
- Emilia
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram