Holli Research Beta-Blue Vision 90 kapslar

  • Beta Blue Vision
  • Holli Research
  • 90 kapslar

Beta Blue Vision från Holli Research är ett kosttillskott som kommer i form av 90 kapslar. Denna produkt är speciellt utformad för att främja ögon- och öronhälsa. Med sin unika sammansättning av näringsämnen och antioxidanter kan Beta Blue Vision bidra till att skydda och stärka synen samt främja en hälsosam hörsel. Ta del av fördelarna med Beta Blue Vision och ge dina ögon och öron det stöd de behöver för att fungera optimalt.

295.00kr

  • ✅ Holli Research Beta Blue Vision - 90 kapslar

  • ✅ Kosttillskott för ögon- och öronhälsa

  • ✅ Innehåller blåbärsextrakt och antioxidanter

  • ✅ Främjar synfunktion och skyddar ögonen mot blått ljus

  • ✅ 90 kapslar per förpackning, rekommenderad dos 1 kapsel dagligen

Beskrivning

Holli Research Beta Blue Vision - Förbättra din ögon- och öronhälsa

Holli Research Beta Blue Vision är ett kosttillskott som är speciellt utformat för att främja och förbättra din ögon- och öronhälsa. Med en unik sammansättning av ingredienser är dessa kapslar utformade för att ge dig de näringsämnen som behövs för att upprätthålla en optimal syn och hörsel.

Fördelar med Holli Research Beta Blue Vision

Genom att regelbundet ta Holli Research Beta Blue Vision kan du dra nytta av flera fördelar för din ögon- och öronhälsa. Här är några av de viktigaste fördelarna med denna produkt: 1. Förbättrad syn: Holli Research Beta Blue Vision innehåller viktiga antioxidanter och näringsämnen som kan hjälpa till att förbättra synen och minska risken för åldersrelaterade synproblem. 2. Skydd mot blått ljus: I dagens digitala värld är vi ständigt utsatta för blått ljus från skärmar och elektroniska enheter. Holli Research Beta Blue Vision innehåller ingredienser som kan hjälpa till att skydda ögonen mot skadliga effekter av blått ljus. 3. Främjar hörselhälsa: Kapslarna innehåller också näringsämnen som är viktiga för att upprätthålla en god hörsel. Genom att ta Holli Research Beta Blue Vision kan du stödja din hörselhälsa och minska risken för hörselrelaterade problem.

Ingredienser i Holli Research Beta Blue Vision

Holli Research Beta Blue Vision innehåller en noggrant utvald blandning av ingredienser som är kända för sina fördelar för ögon- och öronhälsa. Här är några av de viktigaste ingredienserna: 1. Blåbärsextrakt: Blåbär är rika på antioxidanter och kan hjälpa till att förbättra synen och skydda ögonen mot skador orsakade av fria radikaler. 2. Lutein och zeaxantin: Dessa näringsämnen är viktiga för att upprätthålla en god ögonhälsa och kan hjälpa till att minska risken för åldersrelaterade ögonsjukdomar som grå starr och åldersrelaterad makuladegeneration. 3. Vitaminer och mineraler: Holli Research Beta Blue Vision innehåller också viktiga vitaminer och mineraler som är nödvändiga för att upprätthålla en optimal syn och hörsel, inklusive vitamin A, C, E och zink.

Hur man använder Holli Research Beta Blue Vision

För att dra nytta av fördelarna med Holli Research Beta Blue Vision rekommenderas det att ta 1 kapsel dagligen med en måltid. Det är viktigt att följa den rekommenderade doseringen för att uppnå bästa resultat.

Slutsats

Holli Research Beta Blue Vision är ett kosttillskott som kan hjälpa till att förbättra din ögon- och öronhälsa. Med sina unika ingredienser och fördelar kan dessa kapslar vara ett bra tillskott för alla som vill upprätthålla en optimal syn och hörsel. Ta hand om dina ögon och öron genom att prova Holli Research Beta Blue Vision idag!

Ytterligare information

Varumärke

Holli Research

Butik

Apohem

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Holli Research Beta-Blue Vision 90 kapslar”

Vi är jätte nöjda

★★★★★
Kunde välja mellan många febertermometers och priser.
- Emilia

Ibuprofen

★★★★★
Otroligt stort utbud av Ibuprofen. /M
- Mona

Mycket läkemedel

★★★★★
Snabb leverans av receptfria läkemedel trots Corona tider! Tack
- Johan.S
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram