Rea!

Lavera Naturkosmetik Basis Sensitiv Deo Roll-On Natural & Sensitive 50 ml

  • Naturlig deodorant
  • Sensitiv formula
  • Roll-on applikator

Lavera Naturkosmetik Basis Sensitiv Deo Roll-On Natural Sensitive är en naturlig deodorant med en sensitiv formula. Den är skonsam mot huden och passar perfekt för personer med känslig hud. Med sin praktiska roll-on applikator är den enkel att använda och ger en långvarig fräsch känsla. Denna deodorant är ett bra val för dig som vill undvika syntetiska ingredienser och istället välja en produkt som är baserad på naturliga och ekologiska ingredienser.

97.00kr

  • ✅ Ekologisk deodorant utan syntetiska tillsatser och aluminiumsalter.

  • ✅ Mild och skonsam mot känslig hud.

  • ✅ Effektivt skydd mot dålig lukt hela dagen.

  • ✅ Snabbtorkande och kladdfri formula.

  • ✅ Naturliga ingredienser som vårdar och lugnar huden.

Beskrivning

Lavera Naturkosmetik Basis Sensitiv Deo Roll-On Natural Sensitive 50 ml

Lavera Naturkosmetik Basis Sensitiv Deo Roll-On Natural Sensitive är en effektiv och skonsam deodorant som är speciellt framtagen för personer med känslig hud. Denna deodorant är tillverkad av naturliga ingredienser och är fri från syntetiska tillsatser och kemikalier. Med sin milda formula ger den långvarigt skydd mot dålig lukt och håller dig fräsch hela dagen.

Naturliga ingredienser för känslig hud

Denna deodorant innehåller en unik kombination av naturliga ingredienser som är skonsamma mot känslig hud. Lavera Naturkosmetik Basis Sensitiv Deo Roll-On Natural Sensitive innehåller bland annat ekologisk aloe vera, som lugnar och återfuktar huden, samt ekologisk kamomill, som har en lugnande och antiinflammatorisk effekt. Dessa ingredienser hjälper till att hålla huden frisk och balanserad samtidigt som de motverkar dålig lukt.

Långvarigt skydd mot dålig lukt

Med sin effektiva formula ger Lavera Naturkosmetik Basis Sensitiv Deo Roll-On Natural Sensitive långvarigt skydd mot dålig lukt. Den neutraliserar effektivt bakterier som orsakar dålig lukt och håller dig fräsch hela dagen. Dessutom är den skonsam mot huden och irriterar inte, vilket gör den perfekt för personer med känslig hud.

Fri från syntetiska tillsatser och kemikalier

En av fördelarna med Lavera Naturkosmetik Basis Sensitiv Deo Roll-On Natural Sensitive är att den är helt fri från syntetiska tillsatser och kemikalier. Den är tillverkad av naturliga ingredienser och är certifierad ekologisk enligt de högsta standarderna. Detta gör den till ett bra val för personer som vill undvika onödiga kemikalier och tillsatser i sin hudvård.

Sammanfattning

Lavera Naturkosmetik Basis Sensitiv Deo Roll-On Natural Sensitive är en naturlig och skonsam deodorant som är speciellt framtagen för personer med känslig hud. Med sin milda formula ger den långvarigt skydd mot dålig lukt och håller dig fräsch hela dagen. Den är tillverkad av naturliga ingredienser och är fri från syntetiska tillsatser och kemikalier. Välj denna deodorant för ett effektivt och skonsamt skydd mot dålig lukt utan att irritera din hud.

Ytterligare information

Varumärke

Lavera Naturkosmetik

Butik

Apohem

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Lavera Naturkosmetik Basis Sensitiv Deo Roll-On Natural & Sensitive 50 ml”

Vi är jätte nöjda

★★★★★
Kunde välja mellan många febertermometers och priser.
- Emilia

Mycket läkemedel

★★★★★
Snabb leverans av receptfria läkemedel trots Corona tider! Tack
- Johan.S

Ibuprofen

★★★★★
Otroligt stort utbud av Ibuprofen. /M
- Mona
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram