Madara CityCC Hyaluronic Anti-pollution CC Cream SPF 15 Beige 40 ml

  • Hyaluronsyra
  • Anti-pollution
  • SPF 15

Madara CityCC Hyaluronic Anti-Pollution CC Cream SPF 15 Beige är en populär BB/CC-kräm som innehåller hyaluronsyra för att återfukta och ge huden en jämnare ton. Den har även anti-pollution egenskaper som skyddar huden mot föroreningar och miljöskador. Med SPF 15 skyddar den också mot solens skadliga strålar. Denna CC-kräm ger en naturlig täckning och lämnar huden mjuk och strålande. Perfekt för dig som vill ha en lätt och skyddande bas för din dagliga makeuprutin.

249.00kr

  • ✅ Madara CityCC Hyaluronic Anti-Pollution CC Cream SPF 15 Beige 40 ml

  • ✅ En multifunktionell BB- och CC-kräm med solskyddsfaktor 15

  • ✅ Innehåller hyaluronsyra för fuktgivande och anti-aging-effekt

  • ✅ Skyddar huden mot föroreningar och miljöskador

  • ✅ Ger en naturlig och jämn hudton med lätt täckning

Beskrivning

Madara CityCC Hyaluronic Anti-Pollution CC Cream SPF 15 Beige 40 ml

Madara CityCC Hyaluronic Anti-Pollution CC Cream SPF 15 Beige 40 ml är en fantastisk produkt som kombinerar flera fördelar för din hud. Denna CC-kräm är perfekt för dig som vill ha en naturlig och fräsch look samtidigt som du skyddar din hud mot föroreningar och solens skadliga strålar.

Fördelar med Madara CityCC Hyaluronic Anti-Pollution CC Cream

Denna CC-kräm är berikad med hyaluronsyra, vilket hjälper till att återfukta och ge näring åt din hud. Hyaluronsyra är känd för sina fuktgivande egenskaper och hjälper till att bevara hudens elasticitet och ungdomliga utseende. Madara CityCC Hyaluronic Anti-Pollution CC Cream innehåller även SPF 15, vilket ger ett skydd mot solens skadliga UV-strålar. Detta är viktigt för att förebygga solskador och för tidigt åldrande av huden. En annan fördel med denna CC-kräm är dess anti-föroreningsformel. Den hjälper till att skydda din hud mot föroreningar i luften, såsom smog och partiklar. Detta är särskilt viktigt om du bor i en stadsmiljö där luften kan vara mer förorenad.

Hur använder man Madara CityCC Hyaluronic Anti-Pollution CC Cream?

Applicera Madara CityCC Hyaluronic Anti-Pollution CC Cream på rengjord hud. Du kan använda fingrarna eller en makeupsvamp för att fördela krämen jämnt över ansiktet. Du kan även använda den som en primer under din vanliga foundation för att ge extra täckning och lyster. Denna CC-kräm finns i nyansen Beige och passar de flesta hudtoner. Den ger en naturlig och jämn finish utan att kännas tung eller kakig på huden.

Varför välja Madara CityCC Hyaluronic Anti-Pollution CC Cream?

Madara CityCC Hyaluronic Anti-Pollution CC Cream är ett utmärkt val för dig som vill ha en multifunktionell produkt som ger både skydd och vård åt din hud. Dess fuktgivande egenskaper, solskyddsfaktor och anti-föroreningsformel gör den till en perfekt produkt för daglig användning. Denna CC-kräm är också tillverkad av naturliga och ekologiska ingredienser, vilket gör den skonsam mot huden och miljön. Den är fri från parabener, syntetiska dofter och andra skadliga ämnen. Sammanfattningsvis är Madara CityCC Hyaluronic Anti-Pollution CC Cream SPF 15 Beige 40 ml en fantastisk produkt som ger dig en naturlig och fräsch look samtidigt som den skyddar och vårdar din hud. Prova den idag och upplev fördelarna själv!

Ytterligare information

Varumärke

Madara Cosmetics

Butik

Apohem

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Madara CityCC Hyaluronic Anti-pollution CC Cream SPF 15 Beige 40 ml”

Mycket läkemedel

★★★★★
Snabb leverans av receptfria läkemedel trots Corona tider! Tack
- Johan.S

Ibuprofen

★★★★★
Otroligt stort utbud av Ibuprofen. /M
- Mona

Vi är jätte nöjda

★★★★★
Kunde välja mellan många febertermometers och priser.
- Emilia
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram