MAM Supreme Night Napp 0-6 Månader Silikon Neutral 1 st

  • MAM nappar
  • 0-6 månader
  • Silikonmaterial

MAM Supreme Night napp är en populär produkt för spädbarn i åldern 0-6 månader. Tillverkad av högkvalitativt silikonmaterial, erbjuder denna napp en bekväm och säker lösning för barnets sugbehov. Den är utformad för att vara extra mjuk och skonsam mot barnets känsliga hud. MAM Supreme Night napp är perfekt för nattbruk och hjälper till att lugna och trösta barnet under sömnen. Med sin neutrala design passar den både för pojkar och flickor.

69.00kr

  • ✅ MAM Supreme Night Napp är en napp för barn 0-6 månader.

  • ✅ Tillverkad av silikon för säker användning.

  • ✅ Neutral design passar både pojkar och flickor.

  • ✅ Speciellt utformad för att vara extra skonsam mot barnets hud.

  • ✅ Perfekt för att lugna och trösta ditt barn under natten.

Beskrivning

MAM Supreme Night Napp - En perfekt napp för ditt barns sömn

MAM Supreme Night Napp är en högkvalitativ napp som är speciellt utformad för att ge ditt barn en god natts sömn. Denna napp är tillverkad av silikon och är lämplig för barn i åldern 0-6 månader. Med sin neutrala design passar den både för pojkar och flickor.

Fördelar med MAM Supreme Night Napp

MAM Supreme Night Napp erbjuder flera fördelar som gör den till ett utmärkt val för ditt barn: 1. Sömnfrämjande design: Nappen är utformad för att hjälpa ditt barn att somna snabbare och sova längre. Dess form och material är skonsamt mot barnets ansikte och tänder. 2. Silikonmaterial: Nappen är tillverkad av högkvalitativt silikonmaterial som är mjukt och behagligt för ditt barn att suga på. Silikon är också lätt att rengöra och hålla hygieniskt. 3. Ljusreflekterande knopp: MAM Supreme Night Napp har en unik ljusreflekterande knopp som gör det enkelt för dig att hitta nappen i mörkret. Detta är särskilt praktiskt under nattliga uppvaknanden. 4. Ergonomiskt utformad: Nappen är utformad för att passa perfekt i ditt barns mun och främja en naturlig utveckling av käken och tänderna.

Hur du använder MAM Supreme Night Napp

För att använda MAM Supreme Night Napp, följ dessa enkla steg: 1. Rengör nappen: Innan första användningen, rengör nappen noggrant genom att koka den i vatten i 5 minuter eller använda en steriliseringsapparat. 2. Placera nappen i barnets mun: Se till att nappen är ordentligt placerad i barnets mun och att den är rättvänd. Den platta delen ska vara mot gommen och den rundade delen mot tungan. 3. Rengör nappen regelbundet: Tvätta nappen noggrant efter varje användning med varmt vatten och mild tvål. Undvik att använda starka kemikalier eller rengöringsmedel. 4. Byt ut nappen regelbundet: För att säkerställa optimal hygien och funktion bör du byta ut nappen var tredje månad eller vid tecken på slitage.

Sammanfattning

MAM Supreme Night Napp är den perfekta nappen för ditt barns sömnbehov. Med sin sömnfrämjande design, högkvalitativa silikonmaterial och ljusreflekterande knopp, erbjuder den både komfort och praktiska fördelar. Se till att följa riktlinjerna för användning och rengöring för att säkerställa en säker och hygienisk användning av nappen. Ge ditt barn den bästa möjliga sömnen med MAM Supreme Night Napp!

Ytterligare information

Varumärke

MAM

Butik

Apohem

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”MAM Supreme Night Napp 0-6 Månader Silikon Neutral 1 st”

Vi är jätte nöjda

★★★★★
Kunde välja mellan många febertermometers och priser.
- Emilia

Ibuprofen

★★★★★
Otroligt stort utbud av Ibuprofen. /M
- Mona

Mycket läkemedel

★★★★★
Snabb leverans av receptfria läkemedel trots Corona tider! Tack
- Johan.S
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram